Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Σε ιδιώτες η μαρίνα Νάουσας!
Αρχικό Ενοίκιο: Όσο ένα συνοικιακό ψιλικατζίδικο

«Όποιοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πάρου στις 9 Απριλίου θα κατανόησαν το γιατί το νησί μας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και γιατί εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που πρώτοι φταίμε για τη μείωση του τουρισμού».

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ
Τέλος εποχής για την ΕΑΣ


«Ύστερα από τα δύο συνεχή δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για τη τύχη της περιουσίας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου η εταιρεία το μεσημέρι της 10/4/2012 αναγκάστηκε να δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου».

Διαμαρτυρίες επιχειρηματιών τουρισμού
«Ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους» έστειλε δύο επιστολές προς τους βουλευτές Νομού Κυκλάδων σχετικά με τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους».

Κώστας Δοκιμάκης «Δημοκρατική Συμμαχία» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
«Ζω και εργάζομαι στις κυκλάδες 365 το χρόνο»

«Τα αποτελέσματα της πολιτικής των ήδη εκλεγμένων βουλευτών είναι ορατά κάθε μέρα στις ζωές μας: Γινόμαστε, απλώς, παραλήπτες αποφάσεων και επιλογών που επηρεάζουν τη ζωή μας, ενώ επιμελώς δεν μας ρώτησε κανείς για τίποτε».

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Πολιτιστικός σύλλογος Αντιπάρου «Εν Πλω»
«Ένας νέος μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος με τίτλο «Αντίπαρος εν πλω» δημιουργήθηκε εδώ και λίγο καιρό».

Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά το Γυμνάσιο Παροικιάς...
«Το Γυμνάσιο Παροικιάς φέτος βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολικών ζητημάτων λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και των πρωτοβουλιών που ανέλαβαν γονείς και μαθητές».

Επίσκεψη Χρυσόγελου στην Πάρο
«Την περασμένη Παρασκευή 6 Απριλίου κλιμάκιο των Οικολόγων - Πράσινων επισκέφθηκε την Πάρο».

Η θυσία του 77χρονου... αν και ακραία, ύψιστη πολιτική πράξη | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Πρόσφατη περίπτωση, όχι και τελευταία, η θυσία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα. Δεν διαφέρει η περίπτωση του από δεκάδες άλλες».

Ψίθυροι... για το κόμμα Τζούλιας - Βεργή
«Ε-Ε-Εθνικός. Ε-Ε-Εθνικός. Ε-Ε-Εγάλεω (όχι αυτό γράφεται με Αι). Ε-Ε-Έρχεται (Αυτό έχει μείνει από τον Καραμανλή το '74. Ε-Ε-Εκλογές. Ε-Ε-Εκλογές.

Ένα «άλλο» Πάσχα | Του Δ.Μ.Μ.
«Απέτυχε λοιπόν ο καπιταλισμός; Μα πότε είχαμε στην Ελλάδα σοβαρό καπιταλισμό; Ένα συνονθύλευμα οικονομικών θεωριών υπήρξε - όπως και τώρα - δίχως αρχή και τέλος».

Τα Νήπια μας δείχνουν τον δρόμο | Της Μπέτυς Μπιζά
«Ένα ευχάριστο, όσο και πρωτότυπο θέαμα - μοναδικό ίσως στην Ελλάδα - αντικρίζει όποιος παρευρίσκεται στον εορτασμό των εθνικών επετείων στα Μάρμαρα και τη Μάρπησσα: την παρέλαση ανοίγουν τα Νήπια του Παιδικού Σταθμού, προπορευόμενου του... σημαιοφόρου τους!».

ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ: Πολύ δύσκολα θα υπάρξει μελλοντικά ποδόσφαιρο στην Πάρο
«Το ποδόσφαιρο στην Πάρο, λόγω των μετακινήσεων του είναι θέμα χρόνου για το πόσο θα μπορεί να υπάρχει ακόμα. Τα ποδοσφαιρικά σωματεία των Κυκλάδων έχουν πολύ μεγαλύτερα έξοδα από όλα τα υπόλοιπα σωματεία της χώρας».

Γέμισε νιάτα η Αγία Άννα
Βραβεύτηκαν δεκάδες αθλητές

«Σε μία σεμνή εκδήλωση στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου (το απόγευμα της Δευτέρας 10 Απριλίου), βραβεύτηκαν πολλοί αθλητές της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, καθώς και ένας υπερ-μαραθωνοδρόμος και ένας ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom