Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Μετά τον μπαμπά Κωνσταντόπουλο, στρατεύθηκε και η κόρη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ….


 === ….Σφάζονται παλικάρια στον Συνασπισμό με αφορμή τις διεργασίες που γίνονται για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.
 === Σύμφωνα με πληροφορίες η Κουμουνδούρου συγκάλεσε προχθές «κλειστή» συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος με αποκλειστικό αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων κατά την διάρκεια της οποίας έγινε χαμός.

=== Καταρχήν πολλά μέλη του οργάνου διαμαρτυρήθηκαν για την συμμετοχή του Αλέξη Μητρόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και δη στο υπόλοιπο Αττικής. Ανάλογες αντιδράσεις είχαν εκφραστεί από την νεολαία του ΣΥΝ όταν το κόμμα αποφάσισε να τον χρίσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις περιφερειακές εκλογές στην Αττική.
 === Μεγάλη γκρίνια εκδηλώθηκε και για την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το Άρμα Πολιτών και τον Γιάννη Δημαρά, ενώ ζητήθηκε να διασαφηνιστεί τι θα πράξει ο ανεξάρτητος βουλευτής καθώς ακούγεται έντονα ότι συνομιλεί και με τους Ανεξάρτητους Πολίτες του Πάνου Καμμένου.
 === Την ίδια ώρα κριτική δέχτηκε και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας καθώς όπως διαφάνηκε στις προθέσεις του ήταν να επιλέξει για την εκλογή του την Α’ και την Β’ περιφέρεια Αθηνών. Κάποια στελέχη όμως όπως για παράδειγμα οι Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Παπαδημούλης διαμαρτυρήθηκαν λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να δυσκολεύει την εκλογή άλλων στελεχών του ΣΥΝ στην Β’ Αθηνών την ώρα που ήδη έχει αποφασιστεί στην συγκεκριμένη περιφέρεια να πολιτευθούν και οι λεγόμενοι «πασοκογενείς» Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη «κλειδώσει» η συμμετοχή της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, κόρης του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom