Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Και πάλι βρέθηκαν όπλα και χιλιάδες σφαίρες! Αυτή τη φορά στη Λούτσα


- Υποπολυβόλα, “καλάσνικοφ”, άλλου τύπου αυτόματα ... άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί
- Βρέθηκαν “σκορπισμένα” σε διαμέρισμα πολυκατοικίας
- Δυο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του οπλοστασίου στη Βάρκιζα


Πολύ μεγάλος ο αριθμός των όπλων. Για τουλάχιστον 40 όπλα καλάσνικοφ, άλλου τύπου αυτόματα και πιστόλια, αλλά και εξαρτήματα όπλων και χιλιάδες σφαίρες κάνουν λόγο οι αστυνομικοί.

Ο χώρος που εντοπίστηκαν σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit είναι διαμέρισμα ισογείου σε μια διώροφη πολυκατοικία όπου κανένα από τα διαμερίσματα δεν είναι νοικιασμένο αυτή την περίοδο. Οι γείτονες μάλιστα λένε οτι από τα Χριστούγεννα και μετά δεν είχαν δεί καθόλου κίνηση στο κτίριο, εκτός από τον πρώτο όροφο όπου λειτουργεί ένα τεχνικό γραφείο.

Άγνωστο πως οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από καταγγελία για την ύπαρξη των όπλων.Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μαζί με τον οπλισμό βρέθηκαν και περούκες.
Πρόκειται για ένα διώροφο στην Αγία Μαρίνα της Λούτσας, στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε γνωστό δικηγόρο.

Αυτή τη φορά ο αριθμός των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και καθώς βρέθηκαν “αποθηκευμένα” ίσως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ίσως δώσουν στοιχεία στην αντιτρομοκρατική για το πού έχουν χρησιμοποιηθεί.

Όπως και στην περίπτωση των όπλων της Βάρκιζας τα όπλα αναμένεται να εξεταστούν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες. Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση.
newsit

Διαβάστε επίσης:
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε ο βυθός της Βάρκιζας - Σύνδεση με τρομοκρατία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom