Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δείτε ποιοί μας κυβερνούν... Η Αρια φυλή του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών

Να, ποιοί μας κυβερνούν.


ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...


Πατήστε fullscreen και δείτε...

από http://www.epirus-ellas.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία δουλειά έκαναν οι epirus.
Ετσι είναι τα πράγματα Δημήτρη μου και κατα τη γνώμη μου καλά κάνουν και ειναι έτσι.Δεν είναι Αρια φυλη οι άνθρωποι, απλά τελείωσαν ενα σχολείο που εκαναν τη δουλειά τους και οι δάσκαλοι και οι μαθητές του.Απο που θα βγαίνανε απο τα σχολεία που το μισό χρόνο εχουν καταλήψεις και τον άλλο μισό συνελεύσεις??
Καλησπέρα

zeidoron dtsoukas είπε...

Σωστός φίλτατε!μόνο μια απλοϊκή ερωτησούλα:πόσα και ποια Ελληνόπουλα έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν εκεί;
Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λίγα μπορουν αυτό ειναι αλήθεια.
Ομως
Για τα υπόλοιπα ας φροντίσουμε εμείς οι γονείς τους να τα μάθουμε οτι στο σχολείο εχουν μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνουν. Ας φροντίσουμε να ελέγξουμε αλλά και να καταγγείλουμε τους δασκάλους που κάνουν ιδιαίτερα φροντιστηρια στα ιδια παιδια που εχουν στο σχολείο.Κάποτε Δημήτρη μου βλέπαμε καθηγητή στον δρόμο και λέγαμε ..."περνάει ο Κύριος" και τώρα λένε "περνάει το μ@λ@κισμένο".
Δεν είναι Αριοι επιμένω...σιγά μην είναι Αριος ο Γιωργάκης!!Αλλωστε μη ξεχνάς οτι εμείς τους πήγαμε σε αυτά τα σχολεία με τις ψήφους μας και παρατήσαμε τα παιδιά μας ερμαια μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε τα "δημοκρατικά μας" κόμπλεξ.
Συγχώρεσε με για τις λέξεις που χρησιμοποίησα.
Καλημέρα φίλε μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε μου Θαλασσοκράτορα επί της ουσίας δεν διαφωνούμε!Σαφώς και δεν είναι Αριοι,απλά παίρνουν το χρίσμα!
Οσο για τα υπόλοιπα φταίμε και μεις οι γονείς αλλά και το κράτος,που επίτηδες φρόντισε να απαξιωθούν οι καθηγητές στα μάτια των μαθητών που στερούνται παιδεία από το σπίτι τους.Είναι γεγονός φίλε μου ότι οι κυβερνώντες δεν θέλουν μορφωμένους και συνειδητοποιημένους πολίτες.
Οσο για τα "δημοκρατικά" μας κόμπλεξ προσωπικά εξαιρούμαι αφού από το 1989 (θυμάσαι τι έγινε τότε,όλοι απορούσαμε που έβρισκε τα χρήματα ο Κοσκωτάς εκτός από τους πολιτικούς μας!) σιχάθηκα και κόμματα και πολιτικούς συλλήβδην.
Να είσαι καλά και να εκφράζεσαι ελεύθερα,δεν υπάρχει καμιά παρεξήγηση.

Read more: Go to TOP and Bottom