Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ στην ορεινή Ναυπακτία

"Βασιλικές" αφίξεις στη Ναυπακτία!
Μόνο για αναψυχή άραγε;

Αναμνηστική φωτογραφία με τις αρχές

Στο καφενείο ως "τσοπάνος" με τη γκλίτσα του
Η νυν "βασιλική" άμαξα

Ο τέως Βασιλιάς Κων/νος σε γνωστό Ξενώνα (τον οποίο γνωρίζουμε αλλά δεν θα αποκαλύψουμε ) στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Άνω Χώρα και από πληροφορίες που έχουμε είναι ενθουσιασμένος από το φυσικό κάλος της ορεινής Ναυπακτίας.

Δείτε φωτογραφίες κι άλλες φωτογραφίες στο http://www.nafpaktianews.gr

3 σχόλια:

ephee είπε...

Αν αυτός πήγε πρώτη φορά στην Άνω Χώρα, εγώ δεν έχω περάσει ούτε από το Αντίρριο..
Απλά, δεν έβγαινε φωτογραφίες κάθε φορά που επισκεπτόταν τη Ναύπακτο τα τελευταία 20 χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αρθογράφε, ας ξεπεράσουμε τα πάσης φύσεως συμπλέγματα τα οποία ως ΠΡΟΒΑΤΑ μας έφεραν εδώ που είμαστε τώρα. Το Γλυξμπουργκ δεν προκύπτει από πουθενά, ίσα ίσα είναι η γνωστή προπαγάνδα αυτών που έχοντας Ελληνικότατα Ονόματα και επίθετα μας ξεπούλησαν και μας προδώσανε. Δεν είμαστε λοιπόν όλοι ηλίθιοι αλλά οι νέοι διαβάζουμε ιστορία. Διαβάστε λοιπόν τη νεώτερη Ιστορία μας την οποία τεχνηέντως οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ πολιτικοί μας, μας έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση (1850-1967) και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Δεν θα σας υποδείξω εγώ το συμπερασμα, αλλά και εσείς ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ¨ αρρογράφε δεν θα γράφετε αναλήθειες.. Και τώρα ξαναβυθισθείτε στον ¨Δημοκρατικό¨ σας ύπνο και απολαύστε την Ελλάδα της μεταπολίτευσης που μας θέλει χωρισμένους σε αριστερούς και δεξιούς...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε τούτο το μπλογκ δεν χώρισε ποτέ τους Ελληνες σε αριστερούς και δεξιούς!Πολύ περισσότερο δε τα έχει χώσει πολλάκις στους πολιτικούς που μας ξεπούλησαν.Προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά ή σπανίως.Αλλιώς δεν θα κατέληγες στο συμπέρασμα πως όποιος δεν ασπάζεται τη Βασιλεία είναι "Δημοκράτης"!Φυτευτοί ήρθαν οι βασιλιάδες στην Ελλάδα από τους ξένους προστάτες μας κι έφαγαν κι αυτοί τον αγλέορα,όπως και οι πολιτικοί.Επί Μητσοτάκη το '90 ο εν λόγω κύριος έβγαλε στο εξωτερικό κοντέινερς ολόκληρα με περιουσία του Ελληνικού λαού από το λιμάνι του Πειραιά.Οσο για το Γλύξμπουρκ δεν είναι αυθαίρετο,διάβασε να μαθαίνεις!

Read more: Go to TOP and Bottom