Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το τρίγωνο της μίζας


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 19 Απριλίου,  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Το τρίγωνο της μίζας» και πλούσιο ρεπορτάζ για το πώς η υπόθεση Τσοχατζόπουλου δένει με δύο άλλα σκάνδαλα. Υπόγεια σύνδεση εξοπλισμών, Βατοπεδίου και Siemens. Ανοίγουν στόματα-έρχονται νέες συλλήψεις. Ανησυχία στη ΝΔ για την επάνοδο Βατοπεδινών στα ψηφοδέλτια. (Σελ. 3)
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSERC: Δύσκολος στόχος το 50% για τους δύο μεγάλους. Σκοτωμός για την τρίτη θέση, μειώνεται η διάθεση για άκυρο, λευκό και αποχή. (Σελ. 20,45,46,47) 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το ΔΝΤ οδηγεί σε οργανωμένο πλιάτσικο μέχρι το 2030. Απόρρητη έκθεση του Ταμείου περιγράφει την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας. (Σελ. 4,5)  
ΠΑΣΟΚ: Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Ιπποκράτους από τις χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις. (Σελ. 6,7)
ΔΑΝΕΙΑ: Προεκλογικά παιχνίδια με τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Οι Μαυρογιαλούροι υπόσχονται τα ανέφικτα. (Σελ. 15) 
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Το προεκλογικό πυροτέχνημα της αντιμετώπισης του προβλήματος των λαθρομεταναστών με τον εγκλεισμό τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σκοντάφτει στην πραγματικότητα και στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών. (Σελ. 19)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art», με αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο:«Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία, πώς η ιστορία γίνεται σιωπή». Όσα κι αν μας χωρίζουν, η φωνή του θα μας ενώνει πάντα. Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας στα 64 χρόνια του αφήνοντας πίσω του δεκάδες αξέχαστες επιτυχίες για να πορευόμαστε στην «εθνική μας μοναξιά». Ακόμη:Οι συναυλίες του καλοκαιριού,  Ακρωτήρι Θήρας, Κοινωνικό Θεατροπωλείο και  Στον δρόμο του Τζακ Κέρουακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom