Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η αυτοκτονία του 77χρονου ξαναγέμισε το Σύνταγμα Αγανακτισμένους πολίτες - Δείτε τι συμβαίνει τώρα

Ταπεινή μας άποψη:Τα μάτια όλων όσων κατέβηκαν στο Σύνταγμα να είναι 14, γιατί στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται!Ευκαιρία ψάχνει το "κράτος-παρακράτος" να στήσει προβοκάτσια με απώτερο σκοπό την αναβολή των εκλογών!
Ζείδωρον

Η σημερινή αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού στάθηκε η αφορμή για νέο γύρο συγκεντρώσεων αλληλεγγύης και αλληλοστήριξης στην πλατεία Συντάγματος.Το γεγονός  που σόκαρε το πρωί τους διερχόμενους στην καρδιά της Αθήνας και στη συνέχεια το πανελλήνιο  έδωσε το έναυσμα στους πολίτες να βγουν και πάλι στους δρόμους.

Άνθρωποι κάθε κοινωνικής τάξης και κάθε πολιτικής τοποθέτησης βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο  βροντοφωνάζοντας ένα ηχηρό «όχι» στα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία έχουν οδηγήσει τους Έλληνες στην απόγνωση και στην εξαθλίωση.Πολλοί περνάνε από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας κι αφήνουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα.

Ηδη υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Σύνταγμα και έχουν σημειωθεί αψιμαχίες!

Νωρίτερα Μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού και προχώρησαν σε μοτοπορεία μέσω της πλ. Συντάγματος.
Εχουν κλείσει ήδη η Λ. Βασιλίσσης Σοφίας,μπροστά από τη Βουλή καθώς και η Λ. Αμαλίας.
Δείτε τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα

1 σχόλιο:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πάρτε το είδηση. Εάν δεν χυθεί αίμα ….πολιτικού δεν πρόκειται να ταρακουνηθεί το αισχρό σύστημα.Απόψε έπρεπε να μην μείνει πέτρα σε πέτρα στην πλατεία, και όχι να μιλάμε για …ειρηνικές και χωρίς βία, συγκεντρωσούλες.

Read more: Go to TOP and Bottom