Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αποκαλυπτική ανακοίνωση συλλόγου γυναικών Πάρου: 51 παιδιά της Πάρου στο δελτίο διανομής τροφίμων!

Εβδομαδιαία καλύπτονται με δωρεάν σίτιση ηλικιωμένοι και παιδιά της Πάρου λόγω της κρίσης. Αυτό αποκαλύπτει με ανακοίνωση ο σύλλογος γυναικών «Αρήις» ο οποίος μετέχει αποφασιστικά στο εθελοντικό σύστημα βοήθειας αυτών των ανθρώπων.
Μετά από αυτό ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί «Ζήτω το μνημόνιο και οι όσοι πολιτικοί μας το επέβαλαν σαν αδιέξοδο»

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:
“Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου ´’Αρηίς ” συνεχίζοντας τη δράση του ” Ψωνίζω και Στηρίζω” θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνεχίζουν και συνεισφέρουν στη συγκέντρωση τροφίμων καθώς και όλους τους εθελοντές, που κάθε εβδομάδα χέρι, χέρι μοιράζουν…

…μικρές ανάσες αισιοδοξίας και υποστήριξης σε συνανθρώπους μας, σε όλο το νησί.
Ευχαριστούμε πολύ την ΠΕΦΟ Πάρου – Αντιπάρου , για την πρωτοβουλία και την έμπρακτη υποστήριξη της προσπάθειάς μας, με τη αγορά και προσφορά ποσότητας τροφίμων. Επίσης, ευχαριστούμε την ψυχολόγο κα Μαρία Aλεξάνδρου. Για την παροχή δωρεάν ψυχολογικήςυποστήριξης σε ανθρώπους που το έχουντόσο ανάγκη .
Η αλυσίδα αγάπης όλο και μεγαλώνει .
Και χάρη σε όλους εσάς, για τον 2 μήνα καταφέραμε να συλλέξουμε και να μοιράσουμε τρόφιμα 848 κιλών.
Η διανομή για τον 2 μήνα, αφορά ένα πληθυσμό 118 ατόμων ,αρκετούς ηλικιωμένους και 51 από αυτά παιδιά . Η συχνότητα παραλαβής είναι σχεδόνε βδομαδιαία . Κάθε Πέμπτη 4:30-5:30 γίνεται στο συγκρότημα δωματίων Δαμίας, στην Παροικία..
Από τα 118 άτομα , οι 98 είναιΈλληνες και οι 20 αλλοδαποί.
Έχουμε 52 άτομα στο ΔΔ Παροικίας, 17 στο ΔΔ Νάουσας, 16 στο ΔΔ Λευκών , 15 στο ΔΔ Αρχιλόχου, 9 στο ΔΔ Αγκαιριάς και 9 στο ΔΔ Μάρπησσας.
Η βοήθειά σας ,μας είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη !
http://parosantiparos.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom