Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Καταγγελία σοκ: "Αστυνομικοί στο Ηράκλειο έσπασαν στο ξύλο 18χρονο,που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με C130 στην Αθήνα" (βίντεο)


Mήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου,ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν από αστυνομικούς.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας , στη σπλήνα και τον πνεύμονα.
Βαρύ είναι το κατηγορώ της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.neakriti.gr, αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με τέσσερις ακόμη φίλους του έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός .
Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στο νεαρό: "μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας".
Κύκλοι της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι ο νεαρός και η παρέα του πράγματι μεταφέρθηκαν στην Α.Δ. Ηρακλείου, αλλά έμειναν για εξακρίβωση στοιχείων στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν οδηγήθηκαν ποτέ στα κρατητήρια, σε αντίθεση με τον 5ο της παρέας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Δείτε εδώ βίντεο με τις καταγγελίες των συγγενών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα να τα πειτε εκτοσ κρητης. εδω τους ξερουμε καλα.
ηταν τα εξης κουφετα:
1. δουκ...ηδες. : καταδικασμενοι για ζωοκλοπες, κλοπες, αντιστασεις, τροχαια κλπ . Ομεγαλος αδερφος εκκτιει ποινη στην φυλακη γιατι μαχαιρωσε σερβιτορο σε μαγαζι για το λογαριασμο 1/1/10 στις μοιρες.
2. φραγκι..κηδες ¨καταδικασμενοι και ελευθεροι με ορους για ζωοκλοπες, απειθειες, οπλοφορια και τροχαια.
3. και βεβαια ο ανιψιος της κυριας χαιρετη που εχει πολλαπλες καταδικες για οπλοφορια...

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο που πόσταρε στις 7 Απριλίου 2012 4:32 μ.μ.:

Αυτά να τα πεις εσύ εκτός Ελλάδας, όχι Κρήτης! Τι είσαι, μπάτσος ή "θαυμαστής" της μπατσοκρατίας;
Εγώ που είμαι εντός Κρήτης, δεν είδα τέτοια ονόματα απ' αυτά που λες. Αλλά και ΑΝ ήταν τα πράγματα όπως τα λες, αυτό τι θα σήμαινε; Ότι η αστυνομία μπορεί να δέρνει τον οποιοδήποτε πολίτη, για κάτι που έκανε ο αδερφός του ή η οικογένειά του; Ή ακόμα και αν τα είχε κάνει όλα αυτά ο ίδιος; Είσαι σοβαρός;
Αν νομίζεις ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι να αποδίδει "δικαιοσύνη", να "τιμωρεί" ή έστω να "δικάζει", αυτό χαρακτηρίζει εσένα κι αυτά που λες.
Εμείς οι υπόλοιποι, εντός Κρήτης και εντός Ελλάδας (για να μην πάω και πιο πέρα), ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι κάνει η αστυνομία στην Ελλάδα...

Read more: Go to TOP and Bottom