Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Οι δημοσκοπήσεις βγάζουν ήδη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ,ενώ βάζουν στη Βουλή 10 κόμματα

κάποιες από τις αμέτρητες δημοσκοπήσεις συγκεντρωτικά από τον Καφετζή

Απίστευτοι λαοπλάνοι οι δημοσκόποι κι από κοντά τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια!
Φόρτσαραν δυο μέρες πριν από τη λήξη της δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων και ω του θαύματος έβγαλαν ήδη συγκυβέρνηση από τα δύο κόμματα (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) κι ας μην συγκεντρώνουν και τα δύο μαζί ποσοστό πάνω από 34%,σύμφωνα με τις δικές τους μετρήσεις!!!!
Τι κάνουν οι αθεόφοβοι;κατανέμουν τα ποσοστά της απροσδιόριστης ψήφου κατά το δοκούν και σχηματίζουν συγκυβέρνηση,άλλος παντοδύναμη με 170 έδρες κι άλλος απλά υποφερτή με 155 έδρες!Ταυτόχρονα όμως εμφανίζουν μία Βουλή αποτελούμενη από 10 κόμματα.Οι δύο μεγάλοι δηλαδή θα καβαντζάρουν το 40% - 42% και οι υπόλοιποι 8 θα μοιραστούν από ψίχουλα μέχρι φιλετάκια!
Ταυτόχρονα παρουσιάζουν και σχεδόν δύο ισάξιους καταλληλότερους ως πρωθυπουργούς,στήθος με κοιλιά η μάχη τους,τον Αντωνάκη και τον άλλον που γυαλίζει το μάτι του και γελάει ακόμα κι όταν ζητάει τυπικά συγνώμην για τα εγκλήματα που έκανε μέχρι σήμερα.Τα κόμματά τους δεν πατάνε το 20% αλλά οι ίδιοι πιάνουν 25% και 28%,ουστ ρε!
Πως βγάζανε τον Κωστάκη και το Γιωργάκη λίγα χρόνια πριν και μετά τους κλαίγανε οι ρέγγες!
Κι όλα αυτά ποντάροντας στην ψυχολογία της μάζας που αρέσκεται να είναι με το νικητή.Να τσιμπήσει δηλαδή ο κόσμος και να προστρέξει ν' ανέβει στο άρμα της αυριανής εξουσίας μπας και γλύψει κανένα κοκαλάκι.
Τρέμουν τη δυναμική των "μικρών" κομμάτων,φοβούνται και στη σκέψη ακόμα πως μπορεί να μείνουν στην απέξω.
Στο χέρι μας είναι να τους χαλάσουμε τη σούπα σε 16 μέρες.
Ζείδωρον

το γράφημα των ΝΕΩΝ

το άρθρο που ακολουθεί,με τίτλο Από 39,7% ως 45% το αθροιστικό ποσοστό ΠΑΣΟΚ - ΝΔ,από το e-go.gr

Δέκα κόμματα στη Βουλή και προβάδισμα της ΝΔ χωρίς αυτοδυναμία δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις.

Τάση εισόδου στη νέα Βουλή 10 κομμάτων και το εξαιρετικά ρευστό πολιτικό τοπίο αποκαλύπτει η έρευνα της MARC για το "ΕΘΝΟΣ". Η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 4,1%, ενώ και τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν μαζί 39,7%. Σε ό,τι αφορά τις εκλογικές έδρες έχουν την πλειοψηφία, καθώς φτάνουν στις 155 βουλευτικές έδρες.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 21,9%, το ΠΑΣΟΚ 17,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 11%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,4%, το ΚΚΕ 9,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 8,8%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, ο ΛΑΟΣ 4,2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,2%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3% και η Δράση 1,1%.

Σημειώνεται ότι στο ερώτημα "ποιος πολιτικός αρχηγός βρίσκεται πιο κοντά στις θέσεις σας" οι ερωτώμενοι ανέδειξαν με σχεδόν ίδια ποσοστά τον Ευάγγελο Βενιζέλο (15,1%) και Αντώνη Σαμαρά (15,5%), ενώ συγκυβέρνηση "βλέπει" το 46,4%.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΚΑΠΑ Research για τα "ΝΕΑ", η ΝΔ διατηρεί ασφαλές προβάδισμα, χωρίς όμως να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία. Με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, τα δύο μεγάλα κόμματα προσεγγίζουν μαζί το 45%, εξασφαλίζοντας τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που ξεπερνά τις 170 έδρες.
Από 39,7% ως 45% το αθροιστικό ποσοστό ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, με κατανομή της απροσδιόριστης ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, το ΠΑΣΟΚ 19,1%, το ΚΚΕ 10,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9,1%, οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες 7,7%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,4%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, ο ΛΑΟΣ 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,6%, η Δράση 1,7%.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Ευ. Βενιζέλος με 26,7% αποκτά προβάδισμα έναντι του Αντώνη Σαμαρά που συγκεντρώνει το 25,8%. Το 59% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των κυβερνητικών συνεργασιών, ενώ το 77,1% ζητά από την επόμενη κυβέρνηση να κάνει ότι είναι απαραίτητο για την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ.

Τέλος, όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας RASS για τον "Ελεύθερο Τύπο" στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 24,1% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ με 17,1%, ΣΥΡΙΖΑ με 10,3%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 9,4%, ΚΚΕ με 8,7%, Δημοκρατική Αριστερά με 8,4%, η Χρυσή Αυγή με 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,8%, ο ΛΑΟΣ με 3,4% η Δημοκρατική Συμμαχία με 3,2% και η Δράση με 2,2%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 19%, από το οποίο ένα ποσοστό της τάξης του 12,4% απαντά ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, ενώ το 59,8% απαντά αρνητικά στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Η έρευνα της RASS δείχνει ότι καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο πρόεδρος της ΝΔ που συγκεντρώνει 29,2%, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 28,6%.

2 σχόλια:

Καστρινός. είπε...

Ηρθε η ωρα του Βαρερλό τους.

zeidoron dtsoukas είπε...

Κωστή μακάρι αλλά φοβάμαι πως η πλύση εγκεφάλου και η τρομοκρατία που ασκείται από ΜΜΕ και πολιτικούς θα επηρεάσουν αρκετό κόσμο.
Για να δούμε θα αντισταθούν οι περισσότεροι;

Read more: Go to TOP and Bottom