Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τώρα ξεκίνησε η παρέλαση στη Χίο - Αφαντοι οι επίσημοι - Παρήλασαν οι διαδηλωτές πριν


Δεν έχει ξεκινήσει μεχρι τώρα η παρέλαση και στην Χίο! 200 άτομα περίπου απο διάφορα σωματεία έχουν κλείσει το δρομο και δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή της παρέλασης. Οι διαδηλωτές ζητουν να κανουν ενας ειδος παρέλασης ενω η αστυνομία τους λεει Οχι, εκείνοι απαντουν οτι θα παραμείνουν εκει. Οι επισημοι ειναι άφαντοι! Λιγο πριν την εναρξη ειχαμε και προσαγωγές ατόμων απο κατάληψη αναρχικών!

12:15 Η Αστυνομία αφήνει τους διαδηλωτές να κανουν την πορεία φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των δυο βουλευτών του νομού, Καταχειροκροτούνται οι διαδηλωτές απο το συγκεντρωμένο πλήθος δείγμα οτι ο κόσμος ειναι ενωμένος. Οι διαδηλωτές εχουν παρει θεση απέναντι απο την εξέδρα των επισημων,που εκτος τον Μητροπολίτη Χιου και τον στρατιωτικό διοικητη δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος

με 1 ωρα καθυστέρηση ξεκιναει η παρελαση υπο δρακόντεια μετρα ασφαλείας!

12:41 Κανονικά η παρέλαση στην Οδο Δημοκρατίας, στην εξέδρα των επισημων βρίσκονται μονο ο Μητροπολίτης Χίου και ο Στρατιωτικός Διοικητής. ''Γυρίστε το κεφάλι Αριστερά,στο δρόμο για την λευτεριά'' φωνάζουν οι διαδηλωτές προς τους μαθητές!! Πολλοί μαθητές δεν γυρίζουν το κεφάλι προς τους επισήμους! Άγριες αποδοκιμασίες προς τους τοπικούς επισήμους. Τους γνωστούς ψηφοθήρες !
http://newschios2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom