Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΈΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”: Η ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!


Μετά το η «Μπεμπέ Λιλή στο διάστημα» με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την τριλογία «Η Μπεμπέ Λιλή πρωθυπουργός»-«Η Μπεμπέ Λιλή στην παρέλαση»-«Η Μπεμπέ Λιλή αποχωρούσα»!
Όπου η αγαπημένη σε όλους Μπεμπέ Λιλή , φορώντας τις πάνες για να μην της φύγουν τα τσισάκια στο δρόμο παρακολουθεί από την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση των λουλουδιών και των λαχανικών (βιολογικών με όλα τους τα σκουληκάκια) και του mr Gold!
Μεγάλοι και φοβεροί τερμίτες είναι απλωμένοι σ’ όλη την Μπεμπελιληδούπολη πάνοπλοι σαν αστακοί, άλλοι τερμίτες ντυμένοι κολομπίνες σε μυστική αποστολή ελέγχουν τα στρατηγικά σημεία, ενώ ιαπωνικές μεταλλαγμένες σφήγκες περιμένουν από ψηλά να επιτεθούν στον εχθρό!

Οι αξιωματούχοι της Μπεμπελιληδούπολης έμαθαν ότι ένας τρομερός εχθρός καραδοκεί να σπρώξει την Μπεμπέ Λιλή από τον θώκο της τιμής και να της πάρει τα πάμπερς.
Ο συναγερμός είναι μέγιστος, η Μπεμπέ Λιλή κινδυνεύει… Νοιώθει την πάνα της να
βαραίνει την ώρα που οι τερμίτες κι οι κηφήνες συνωστίζονται πιο πυκνά γύρω της.
Οι τηλεκάμερες στριμώχνονται να την απαθανατίσουν ενώ κάνει πως χαμογελάει ξένοιαστα την ώρα που τα κάνει πάνω της.
Με το τέλος του τηλεοπτικού χρόνου που θα αφιερωθεί στα δελτία Λιληδοειδήσεων οι φρουροί- κηφήνες παίρνουν σηκωτή την υπέρλαμπρη ντίβα μαζί με το περιεχόμενο της πάνας και την οδηγούν στο σπίτι.

Άλλη μια κουραστική ημέρα για το αστέρι των δημοσκοπήσεων τελείωσε θριαμβευτικά.
Στο δελτίο Λιληδοθριάμβου θα παρακολουθήσετε τον λαό της ΜπεμπεΛιληδούπολης να φωνάζει ενθουσιασμένος στην αγαπημένη μικρή νεράϊδα με τις πάνες αλλά και στους ασφΑλήτες της.

Επειδή όλα είναι σε ΜπεμπαΛιληδοδιάλεκτο σας μεταφράζω εγώ: Ζήτω! Ζήτω! Εσένα θέλουμε, δώσε κι άλλο απ’ αυτό που δίνεις στο λαό! Για πάρτη σου όλα! Ζήτω! Ζήτω!

Εμείς βέβαια είμαστε στην Ελλάδα, κι ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ θα την γιορτάσουμε αλλιώς. Μέχρι να έρθει όμως θα απολαύσουμε τη συνέχεια του αγαπημένου μας σείριαλ «Η Μπεμπέ Λιλή στη βουλή» η περιπέτεια της πιο αγαπημένης χεστρούλας όλων των εποχών συνεχίζεται.

Σας φιλώ σταυρωτά, Σοφία.

ΥΓ.
Αααα… Λιλίκα μου, αν σου τελειώσουν οι πάνες κουκλίτσα μου να πεις στη μανούλα να σου πάρει το Large για να μην συγκαίγεσαι! Εντάξει Μπεμπέ μου;
από  το http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom