Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ "ΠΛΑΤΕΣ" ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ


Μια εξαιρετικά ύποπτη και σκοτεινή υπόθεση εκκρεμεί εδώ και καιρό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ενώ πριν από λίγα εικοσιτετράωρα καταγγέλθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη. Το makeleio έχει στα χέρια του την ουσία των καταγγελιών.

Αφορά τις αναθέσεις έργων στον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα από την αμαρτωλή ΕΡΓΟΣΕ για την διάνοιξη δικτύου στο όρος Καλλίδρομο αλλά και στην Τιθορέα. Η παλιά ιστορία της εργολαβίας της ΑΚΤΩΡ για το έργο της μεγάλης σήραγγας της Οθρυος (210 εκατ. Ευρώ), μετά τις καταγγελίες από το μελετητικό γραφείο Μάλιου-Intecsa-Inarsa S.Α. με τρεις αναφορές του το 2010 και μία το 2011 στις οποίες φέρεται να αποκάλυψε υπερπιστοποιήσεις και προπιστοποιήσεις αξίας 37 εκατ. ευρώ, ανωμαλίες στην εκτέλεση της σύμβασης, νέες τιμές και παραβίαση προθεσμιών. Το μελετητικό γραφείο που είχε επιλεγεί για το έργο αυτό από την ΕΡΓΟΣΕ περιέγραψε(άγνωστο με ποια κίνητρα)με ντοκουμέντα(όπως υποστηρίχτηκε)πώς ταμειακά ωφελείτο ο ανάδοχος του έργου(ο κύριος Γιώργος δηλαδή),μέσω ποιου υπηρεσιακού μηχανισμού βεβαίωνε εργασίες μελλοντικές και πώς «ξαναγραφόταν» η σύμβαση με ανοχή της αναθέτουσας αρχής. Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Την υπόθεση την κρατάει στο συρτάρι του ο «αδέκαστος» Ρακιτζής έναν χρόνο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ απομακρύνθηκε από την θέση του επί Ραγκούση και ξαναγύρισε επί Βορίδη!

Χορός εκατομμυρίων στους νταβατζήδες την ώρα που η χώρα βουλιάζει.

Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι ο νυν τσιφ της ΕΡΓΟΣΕ είναι συγγενής του πρωθυπουργού Παπαδήμου και ότι γι αυτό επέστρεψε. Με «πλάτες» τον μεγαλοεργολάβο αλλά και τον υπουργό Μεταφορών. Ο διευθύνων σύμβουλος υποστηρίζει ότι εκσυγχρονίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και έπεσαν όλοι να τον φάνε και ο υπουργός Μεταφορών λέει(απ'όσα γνωρίζουμε)ότι όλα είναι νόμιμα.

Το makeleio έχει στα χέρια του όλη την αλληλογραφία. Δείγμα της δημοσιοποιούμε. Για το θέμα είναι ήδη ενήμερος και ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς αλλά και το Κυν-οβούλιο.

Σκάνδαλο, σκανδαλάρα ή τίποτα από τα δύο, κύριοι της συγκυβέρνησης; Υπάρχει περίπτωση να μας απαντήσει κανένας; Η δικαιοσύνη; Υπάρχει; Λειτουργεί; Για δημόσιο χρήμα πρόκειται. Για το χρήμα του λαού. Που υποφέρει.
http://makeleio.gr

ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom