Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ξεβρακώθηκε στη βουλή ο Παπαϊωάννου, και όλοι παριστάνουν ότι δεν είδαν τίποτα!!!

- Κατάργησε τη προστασία της ανωνυμίας σοβαρών καταγγελιών και την ανωνυμία των μαρτύρων κατά του οργανωμένου εγκλήματος!!!

=== Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΦΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ….ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΗΣ
 === ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ:
 === «Το νομοσχέδιο του Παπαϊωάννου για δήθεν «επιτάχυνση της δικαιοσύνης και αποσυμφόρηση των φυλακών με απελευθέρωση καταδίκων», εκτός του ότι θα γεμίσει τη κοινωνία με αποβράσματα, έχει και διάταξη με την οποία ΚΑΤΑΡΓΕΙ την ανώνυμη καταγγελλία και ΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ υποχρεωτικά, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
 === Έτσι, τυχόν καταγγελίες για διαφθορά, ναρκωτικά, εγκλήματα συνωμοσίας, κατασκοπείας και προδοσίας κατά της χώρας, και άλλα, για τα οποία υπάρχει πραγματικός ΦΟΒΟΣ για εκδίκηση-τιμωρία του καταγγέλλοντος από το οργανωμένο έγκλημα, ενώ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ακόμη και η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ από το οργανωμένο έγκλημα, από ΑΥΡΙΟ όλα αυτά ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ.
 === Έτσι, μόνον ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ θα μπορούν να κάνουν ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ……
 === AKOMH:
 === Δεν είναι εντυπωσιακό, που ΟΛΟΙ οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ με την απλοποίηση της διαδικασίας για έκδοση διαζυγίου, που μειώνει τη πελατεία τους, ΕΝΩ για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να μελετά όλες τις ανώνυμες καταγγελίες, όπως προτείνει ο Παπαϊωάννου ΒΟΥΒΑΘΗΚΑΝ?????
 === Θυμίζω ότι οι υποθέσεις Μπούρμπουλια, Γιωσάκη, κλπ του παραδικαστικού κυκλώματος, η οικοπεδοφαγία της ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, οι τοκογλυφίες της Θεσσαλονίκης, το κύκλωμα ιατρικών ορθοπεδικών μηχανημάτων DePuy και πολλά ακόμη ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!
 === Υποτίθεται (μας λένε ακόμα οι υποκριτές) ότι το ΣΔΟΕ έχει ανώνυμη τηλεφωνική γραμμή. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ??????
=== Τέλος, ότι ποινές και να αποφασίζει η «δικαιοσύνη», η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία θα την εξουδετερώνει, απελευθερώνοντας τα παιδιά της….. — Τ.Ν.»

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom