Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


«Πουθενάδες» οι άρχοντες του Δήμου
Μόνοι τους οι γονείς στην πρώτη γραμμή
- Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του Νομού
- Κλείνουν στις 7 Μαρτίου τα σχολεία
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κ.Υ.

«Μία μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι γονείς των μαθητών σχολείων της Πάρου την Τετάρτη 15/2 το απόγευμα, στο Πολυγωνικό κτίριο του Λυκείου Παροικιάς».

Δήμος Τours | Ψέμα Φουλ
Δεν είναι μία η φορά...
Δεν είναι δύο οι φορές...
Δεν είναι τρεις οι φορές...

που έχουμε «πιάσει» τη διοίκηση του Δήμου Πάρου και την αρμόδια δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής κ. Μ. Χανιώτη να λένε ψέματα για αυτά που ισχυρίζονται ότι κάνουν για να διαφημιστεί η Πάρος σε χώρες του εξωτερικού
«Όπως κάνει η εφημερίδα μας πάντοτε στους «καλούς πελάτες», τους παρακολουθεί πιο στενά, από τους φίλους της. Έτσι, θαμπωμένοι από τα φιλόδοξα σχέδια Φεβρουαρίου της Μ. Χανιώτου, αρχίσαμε να ψάχνουμε τα στοιχεία που αράδιαζε στα βαρύγδουπα δελτία τύπου, αλλά και στις αμέτρητες αναρτήσεις αυτοπροβολής και που κάνει στο Ίντερνετ (facebook) για υποθέσεις του Δήμου στις οποίες εμπλέκεται η ίδια. Και να τι βρήκαμε:».

Θάνατος καπετάνιου στο Βίντσι Παροικιάς
Υπάρχουν συνθήκες ασφάλειας στο Βίντσι; Τι γίνεται στο Κ.Υ. Πάρου;
«Η εφημερίδα μας περιμένοντας τις απαντήσεις των αρμοδίων, έχει κοινοποιήσει τα ερωτήματα της στην Εισαγγελία Σύρου».

Ψίθυροι... Argentina
«Ε, όχι και δεν ξέρει την Ολλανδική γλώσσα ο δήμαρχος. Εγώ, ο ίδιος, τον έχω ακούσει να την μιλάει φαρσί. «Άγιαξ, Κρόιφ, Μάρκο Βαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Αϊντχόβεν». Άσε που ξέρει και κάποια άλλα πιο προχωρημένα: «Μάτα Χάρι, Ξαβιέρα Χολλάντερ». Όχι παίζουμε».

Μάχη για μία θέση εργασίας στο λιμάνι...
«Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου συνεδρίασε η επιτροπή που έκανε την πρόσληψη των καβοδετών. Στην επιτροπή μετείχαν ο Λιμενάρχης Πάρου κ. Κων/νος Γιαλελής, ο εκπρόσωπος των ναυτικών πρακτόρων κ. Δ. Πετρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου κ. Στ. Φραγκούλης και ο εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου του νησιού μας κ. Τάσος Τριαντάφυλλος».

Κίνδυνος για το Σπίτι της Λογοτεχνίας;
«Το ΕΚΕΜΕΛ (Ευρωπαϊκό Κέντρο Μετάφρασης Λογοτεχνίας) έπεσε και αυτό θύμα του μνημονίου. Έτσι, τέλος Φεβρουαρίου σύμφωνα με σχετική απόφαση θα κλείσει».

Άφησαν τους βουλευτές ανενόχλητους για να ψηφιστεί το μνημόνιο 2 και τώρα, κατόπιν εορτής, κάνουν ότι αγωνίζονται!
Διπλό παιχνίδι για ΦΠΑ από την διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

«Η εφημερίδα μας ασφαλώς βρέθηκε στην Βουλή για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις γύρω από αυτή την προσπάθεια που και δίκαιη είναι, που όμως αποτελεί κεφαλαιώδες ζήτημα για την επιβίωση των νησιών μας στο οικονομικό πλαίσιο που διαμόρφωσε η αποτυχημένη πολιτική ηγεσία που κυβέρνησε τις τελευταίες δεκαετίες μέχρι σήμερα».

Η δεξιά όπως την ξέραμε, μας τελείωσε. Του Δ.Μ.Μ.
«Ο Αντώνης Σαμαράς αποδείχθηκε πολύ λιγότερος απ' ότι υπολογίζαμε πολλοί. Αποδείχθηκε ο νεκροθάφτης των ιδεών της παράταξης με την υπογραφή του για την παράδοση της χώρας με το Μνημόνιο 2».

«ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» Της Μπέτης Μπιζά
«Δεν θα έχουμε γάλα για τα παιδιά μας και φάρμακα» θρηνούσε η Κυβέρνηση - μαζί και ο κ. Σαμαράς - «αν δεν πάρουμε δανεικά». Πέρα από το βάσιμο ή όχι του ισχυρισμού, δεν μας είπαν: Ποιος έκλεισε τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες και δεκάδες άλλες ελληνικές βιομηχανίες τα τελευταία χρόνια;».

Στο τσακ έχασε τη νίκη
Νηρέας - Άνω Σύρος 2-2

«Οι 150 φίλοι του Νηρέα που βρέθηκαν στο γήπεδο για να τον στηρίξουν είδαν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν στη τελική προσπάθεια (και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης) οι Παριανοί ποδοσφαιριστές ήταν πιο εύστοχοι».

Τελικά, ο διαιτητής είναι πάντα ο νικητής. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Το «τσίρκο» με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων και τους διαιτητές (που φαίνεται να τους ενδιαφέρει μόνο το πώς θα πληρωθούν τις τροφαντές διανυκτερεύσεις και μετακινήσεις) είναι, ήδη, αποκρουστικό δίχως να νοιάζονται για τον αγώνα επιβίωσης που δίνει ο κάθε σύλλογος και αδιαφορώντας για την προστασία των ερασιτεχνών αθλητών».
fileleutheros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom