Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ;


  Έχουμε λησμονήσει πολύ σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας. Σε αυτό έχει βοηθήσει η διαχρονική υποβάθμιση της ποιότητας της παιδείας μας ΑΛΛΑ και η ΑΛΛΟΙΩΣΗ της καθημερινής ζωής του Έλληνα μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες, που διαδίδουν την τρομοκρατία και τον φόβο.

  Μέσα σε 30 χρόνια, η συνεκτική ελληνική κοινωνία, που είχε την γειτονιά, το χωράφι και το πνεύμα ως οδηγούς, μετατράπηκε σε μία μάζα από κοιλαράδες του καναπέ, που περίμεναν να τους έρθει ο μισθός στο σπίτι για να ζήσουν και να παρακολουθήσουν και καμία τηλεοπτική σειρά για να έχουν θέμα συζήτησης. Οι απόγονοι των πάλαι ποτέ άφοβων αγωνιστών του 40', μετατράπηκαν σε  τηλεορασόβιους, εξαρτημένους από πλαστικές και κακής ποιότητας τροφές, εθισμένους στην απάθεια, τον ωχαδερφισμό, την κοινωνική απομόνωση και την κλεψιά.  Μάγκας είναι όποιος κλέβει τα περισσότερα και κονομάει χωρίς να εργάζεται...........

  Σήμερα, οι Τράπεζες και όσοι έχουν βάλει ως στόχο την ιδιωτική και την δημόσια περιουσία στην Ελλάδα, ξέρουν πως θα εκβιάσουν τον μεταλλαγμένο Έλληνα. Τον απειλούν συνεχώς ότι αν δεν δεχτεί τα "νέα μέτρα" που συνεχώς επιβάλλουν οι ξένοι, δε θα έχει σύνταξη, δεν θα έχει τροφή, δεν θα έχει πετρέλαιο, δεν θα έχει εργασία.

ΟΜΩΣ, αναρωτιέμαι, αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ πότε θα αντιληφθεί ότι ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Και γιατί τον κοροϊδεύουν τον Έλληνα ;
η συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom