Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΜΕ,δημοσιογράφοι και πολιτικοί σε ρόλο Τρομοκράτη λαού και βουλευτών- Βίντεο με το Λοβέρδο στην εκπομπή του Αυτιά


Οπως και στο προηγούμενο μνημόνιο τα κατευθυνόμενα MME ξανάρχισαν το κατάπτυστο έργο τους. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA οι Σροιτερ και Βερύκιος...
αναρωτιώταν απροκάλυπτα πως θα εμφανιστούν οι βουλευτές που θα ψηφίσουν ΟΧΙ στις περιφέρειές τους αφού εξαιτίας τους θα έχει επέλθει η καταστροφή.Ο Βερύκιος μάλιστα για να κάνει ακόμα πιο έντονη την απειλή είπε ότι ούτως ή άλλως δεν θα μπορούν να πάνε στις περιφέρειες τους γιατι δεν ! θα υπάρχει βενζίνη. Σήμερα πάλι το δελτίο του ALPHA παρότρυνε τουςδιαφωνούντες να παραιτηθούν (προφανώς για να ανοίξουν δρόμο στους συμφωνούντες). Έλεος πια με την τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αν δεχτούμε το νέο εκβιασμό το μόνο που θα καταφέρουμε είναι τη μετατροπή της χώρας σε μπανανία και την έξοδο απο την ευρωζώνη αφού πρώτα εξασφαλίστουν τα συμφέροντα των τοκογλύφων και οχυρωθεί το τραπεζικό σύστημα Γερμανίας και Γαλλίας.

Αναγνώστης

Kαι ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ρόλο τρομοκράτη των "ανταρτών" βουλευτών αλλά και των πολιτών στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί.Πρώτα τρομοκρατεί το λαό με επίδειξη πίνακα στο που θα φτάσει το εισόδημα του αν πτωχεύσουμε αύριο.Δεν δίστασε ο αθεόφοβος να μιλήσει για πείνα από έλλειψη τροφίμων! Στη συνέχεια αφού "χτυπάει" και  το Γιωργάκη για το "λεφτά υπάρχουν",πετάει τη δικιά του μπαρούφα λέγοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι εταίροι να μην δεχτούν το νομοσχέδιο, αν δεν υπάρξει μεγάλη πλειοψηφία.Σε περίπτωση δηλαδή που δεν ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής,από 200 δηλαδή βουλευτές.

Ακούστε τον Αθεόφοβο τι λέει,βγάζοντας την ουρά του απέξω:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

2 σχόλια:

ephee είπε...

Καλημέρα Δημήτρη. Δεν τα παρακολούθησα τα βίντεο, γιατί την έβλεπα ζωντανά την εκπομπή, και μου ανέβηκαν τα χέλια από το στομάχι στο λαιμό τρομάρα τους που να μη σώσουνε..
Αυτό που δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ σήμερα, ήταν η απεργία των ΜΜΜ, την οποία ανέφερε δύο και τρεις φορές μέσα σε μία ώρα ο Αυτιάς για να αποτρέψει τον κόσμο να ξεκουνήσει!
Λεωφορεία ΥΠΑΡΧΟΥΝ και και τρόλλευ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, και κινούνται κανονικά! διέδωσέ το να μην κοιμάται ο "χ" μουσιού Χαϊβάνης..

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου καλημέρα!
Πολύ καλά έκανες και το τόνισες και ήδη το ανέβασα.Να είσαι καλά.

Read more: Go to TOP and Bottom