Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι Γερμανοί προξενεύουν μεγάλους συνασπισμούς με Σαμαρά, Βενιζέλο, Ντόρα και Κουβέλη


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Καρτέλ μνημονίου» και πλούσιο ρεπορτάζ για τις επιθυμίες-εντολές των πιστωτών μας. Οι Γερμανοί δεν δίνουν λεφτά αν δεν ελέγχουν την κυβέρνηση, αυτήν ή την επόμενη, προξενεύουν μεγάλους συνασπισμούς με Σαμαρά, Βενιζέλο, Ντόρα και Κουβέλη και χαίρονται να ακούνε τη Διαμαντοπούλου να μιλά με τη φωνή του Σόιμπλε στο υπουργικό συμβούλιο. (Σελ. 3)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Έξι… μολότοφ για ακύρωση PSI και δανείου. Οι Γερμανοί, αφού πήραν τα σώβρακα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τώρα ζητάνε και τα ρέστα απειλώντας ότι δεν θα δώσουν χρήμα. Ζητούν μάλιστα και υπογραφές από Αλέκα και Αλέξη!!! (Σελ.4,5)

ΠΑΣΟΚ: Πλέει σε αχαρτογράφητα νερά, όπως η Ελλάδα. Κολοβωμένο και αποπροσανατολισμένο επιχειρεί ανασύνταξη μέσω της επίσπευσης ανάδειξης νέας ηγεσίας. (Σελ. 6,7)

ΝΔ: Ο Σαμαράς, αφού κατάφερε να πυροβολήσει μόνος του το πόδι του, διαγράφοντας 23 στενούς συνεργάτες του, τώρα αναζητά Καραμανλικά δεκανίκια για να βαδίσει τον ολισθηρό δρόμο του μνημονίου. (Σελ. 8,9)

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Γιώργος ο ΠΑΣΟκοφάγος… Πενήντα και βάλε υψηλόβαθμα κοινοβουλευτικά στελέχη έχει διαγράψει από το ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός στα εννέα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του κόμματος… Οι περισσότεροι «αποκεφαλισμοί» λόγω μνημονίου, ενώ δεν παρέλειψε να αποπέμψει εκτός ΚΟ του Κινήματος και τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη αλλά και τον πρώην «τσάρο» της οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου (σελ. 10

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Για τα λεφτά τα κάνουν όλα οι… αξιότιμοι εταίροι-τοκογλύφοι-πιστωτές μας, οι οποίοι, με μνημόνια και δανειακές συμβάσεις με βάση το αγγλικό δίκαιο κόβουν… κόντρα φιλέτο. (Σελ. 16,17,18,19)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βαθαίνει το ρήγμα Μάνιας - εργαζομένων (Σελ. 29)

ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Ζωήρεψε η αγορά ακριβών ακινήτων στο… Λονδίνο, καθώς έχοντες και ίσως φοροδιαφεύγοντες της ΔΝΤόπληκτης ελληνικής Επικράτειας την έκαναν την επενδυσούλα τους την τελευταία διετία πριν προλάβουν να τους τα πάρουν οι δανειστές. Μεγαλοδικηγόροι, γιατροί δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες βρίσκονται στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ.( σελ.50)

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ: «Υπάρχει εναλλακτική λύση»;Τις δυνατότητες που παρέχει το Διεθνές Δίκαιο στις υπερχρεωμένες χώρες για στάση πληρωμών έναντι του μονόδρομου της διάλυσης του κράτους και της Εργασίας παρουσιάζει ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Γιώργος Κατρούγκαλος. (σελ.54-55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom