Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χιονίζει στα βόρια της Αττικής ενώ στο κέντρο μελετούν(;) το κείμενο της συμφωνίας!!!!


Τυχεροί όσοι ζουν στα βόρια της Αττικής αλλά και της χώρας αφού απολαμβάνουν μια άσπρη μέρα.
Δυστυχώς στο κέντρο τα πράγματα είναι μαύρα,κατάμαυρα!Μόλις πριν από λίγο έφτασε στα κεντρικά γραφεία των τριών κομμάτων το 16σελιδο κείμενο της συμφωνίας με τους δανειστές μας κι όπως φαίνεται καθαρά και στην παραπάνω φωτογραφία το μελετούν διεξοδικά δια της... υπνοπαιδείας.
Αξιοσημείωτο ότι το κείμενο έφτασε με κούριερ ταυτόχρονα και στα τρία επιτελικά κέντρα λίγο μετά τις 9:00 το πρωί,ενώ από τη ΝΕΤ μεταδόθηκε ότι οι 16 σελίδες είναι τελικά 50!
Αν θέλετε σώνει και καλά κι αντέχετε να μάθετε τι περιλαμβάνει διαβάστε εδώ.
Πάντως καλό θα είναι να ανακοινώσουν τα κόμματα πριν την τελική υπογραφή ποιοι το διάβασαν γιατί παραμονές των εκλογών,όποτε γίνουν,θα βρεθούν πολλοί που θα λένε ότι δεν το διάβασαν λόγω φόρτου εργασίας


Ασπρη μέρα κατά τ' άλλα
Από νωρίς το πρωί χιονίζει στην Πάρνηθα και ήδη έχει κλείσει ο δρόμος από το τελεφερίκ και πάνω, προς το καζίνο.Eπίσης πυκνό χιόνι πέφτει στον Αγιο Στέφανο και στην Πεντέλη αλλά και σε αρκετές ακόμα περιοχές στα βόρια της Αττικής.

Πυκνό το χιόνι και στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα τα σχολεία έμειναν κλειστά,όπως και σε Κοζάνη, Έδεσσα, Αμύνταιο και Φλώρινα.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Tι Να ανακοινώσουν Δημήτρη μου; Ποιος πιστεύει σε κόματα και βουλευτές ;
Εδώ βρισκόμαστε υπό πλήρη κατοχή και εξάρτηση χωρίς κανείς να μπορεί να πει ΟΧΙ .

Καλά θα κάνουν να βγάλουν τον σκασμό όλοι τους και να πάρουν δρόμο να εξαφανιστούν .
Να μην αιματολυλίσουν την κοινωνία κι έχουμε χειρότερα βάσανα.

Η ζωή δεν συνεχίζεται πια αν δεν την πάρουμε στα σοβαρά στην χέρια μας και δεν την διαχειριστούμε με περίσσια σύνεση....

Read more: Go to TOP and Bottom