Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Απόπειρα δολοφονίας του Μίκη Θεοδωράκη,του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών καταγγέλλει η ΣΠΙΘΑ


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
12.02.2012
Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος, με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή για τα εγκλήματα που διαπράττουν εναντίον του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία ξένων δυνάμεων και των εχθρών της χώρας.
Καλούμε τους Ευρωπαϊκούς λαούς να μας συμπαρασταθούν απαιτώντας από τις κυβερνήσεις τους, να σταματήσουν να υποστηρίζουν μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός.
Καλούμε τους αξιωματικούς και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να μην εφαρμόσουν τις παράνομες διαταγές όσων θέλουν να πνίξουν στο αίμα την σημερινή μεγαλειώδη πρωτοφανή διαδήλωση του ελληνικού λαού.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί αγωνιζόμενος ενάντια στα μέτρα που αλυσοδένουν τη χώρα μας και εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια μας.
Να μείνει στο κέντρο της Αθήνας και να ανασυντάσσεται όπου μπορεί.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Σπίθα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom