Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Την ώρα που ο Βενιζέλος έκανε έκκληση να επιστρέψουν τα χρήματα στις τράπεζες έσκασε βόμβα στη Βουλή

Έλληνας βουλευτής έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό

Σε αυτή την βαρύτατη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο κύριος Νικολούδης δήλωσε: «Θα πρέπει, λοιπόν να σας πω, χωρίς κανένα δισταγμό, ότι από ελέγχους που μπορεί να μην είναι πλήρως εξαντλητικοί, αλλά δεν είναι μόνο δειγματοληπτικοί, ελέγχους που αφορούν ποιοί άνθρωποι, ποιές κοινωνικές τάξεις, έβγαλαν τα χρήματά τους από την αγορά ή τα έβγαλαν και στο εξωτερικό. Από αυτό πού λέμε και που εννοούμε πολιτικό κόσμο, εγώ διαπίστωσα έναν ή μία που έβγαλε 1.000.000 ευρώ τον περσινό δραματικό Μάη του 2011. Σε ποσοστό στους 300, είναι ένας στα 300. Δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία, με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα».

Κύριε Βενιζέλο όπως καταλαβαίνετε προκύπτει τεράστιο θέμα ηθικής τάξεως διότι,αντίθετα από τη Βουλγαράκειο ρήση, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό!
Μήπως λοιπόν θα πρέπει πρώτα να ξεμπροστιάσετε τον κύριο ή την κυρία βουλευτή που έβγαλε τα χρήματα του/της στο εξωτερικό και μετά να τα "χώσετε" στον όποιο φουκαρά έβαλε 5 εύρω στο μπαούλο για μια ώρα ανάγκης;Και μη κάνετε πως δεν τον/την γνωρίζετε γιατί εσείς ο ίδιος είπατε σήμερα το απόγευμα ότι γνωρίζετε ποιοι και πόσα απέσυραν από τις τράπεζες(ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του Βενιζέλου εδώ,όπου προς το τέλος απαντώντας στον κύριο Ν. Νώτη (24h.gr) λέει επί λέξη:"Ξέρουμε ποιοι είχαν τα λεφτά και τα έβγαλαν, είτε πήγαν στο εξωτερικό είτε είναι στο εσωτερικό. Δεν κερδίζει κανείς τίποτα κρατώντας τα χρήματα αυτά εκτός τραπεζικού συστήματος"!!!!!
Αντε γιατί σαν πολύ μας  ζαλίσατε!
Φτιάξτε πρώτα τα του οίκου σας,δώστε το παράδειγμα και μετά κάνετε εκκλήσεις στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom