Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση του …κουκουλοφόρου στον Μάξιμο Χαρακόπουλο!


Ο σχολιασμός του κυρίου Χαρακόπουλου για το απειλητικό σημείωμα που αναρτήθηκε στο γραφείο του ήταν αυτός: «Μέχρι σήμερα στη Λάρισα δεν είχαμε κουκουλοφόρους. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία γεγονότα αποκτήσαμε. Οι θρασύδειλοι και όσοι κρύβονται πίσω από στημένες προβοκάτσιες ας γνωρίζουν ότι ματαιοπονούν. Αργά ή γρήγορα η κουκούλα θα βγει και θα αποκαλυφθούν αυτοί και οι ηθικοί τους αυτουργοί!
Σε κάθε περίπτωση, στις κρίσιμες αυτές ώρες για την πατρίδα μας, ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό κριτήριο τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να ορθοποδήσει και πάλι ο τόπος».
Η ανταπάντηση του …κουκουλοφόρου (έτσι αυτοπροσδιορίζεται ο ανώνυμος που μας έστειλε το email με το οποίο φαίνεται να …αναλαμβάνει την ευθύνη)

κ. Χαρακοπουλε,

οφειλω να σας αναγνωρισω 4 πραγματα:

1) Την ταχυτητα με την οποια αφομοιωσατε την «ξυλινη» ρητορικη του ΠΑΣΟΚ της δεκαετιας ’80, πραγμα που δειχνει το ποσο επιτυχημενο αποδειχτηκε το συνοικεσιο.

2) Την ικανοτητα σας να διαχειριστειτε επικοινωνιακα την θυροκολληση προς «οφελος» σας μιας και ειδαμε τις δηλωσεις σας και σε καθεστωτικα φιλομνημονιακα μεσα.

3) Τον ναρκισισσμο σας, δηλαδη να θεωρειτε τον εαυτο σας σημαντικο προσωπο-στοχο(!) και να κανετε σουσουρο και τζερτζελε που κανεις φιλομνημονιακος βουλευτης τολμησε να κανει οσες αποδοκιμασιες και να εισεπραξε.

4) Παντελης ελλειψη κονωνικων αντανακλαστικων και ευαισθησιων ως δημοσιο προσωπο (απορροια του ναρκισσισμου)

κ. Χαρακοπουλε,

Ουτε κουκουλοφορος ειμαι, ουτε θρασυδειλος παρακρατικος προβοκατορας, αυτά ανηκουνε στη δικη σας βιοσφαιρα, εχω ονομα και προπαντως αξιοπρεπεια αλλα θα προτιμησω να παραμεινω ανωνυμος μιας και δεν εχω την ασυλια, την ατιμωρησια αλλα και τα προνομια που εχετε εσεις οι εκλεγμενοι «επωνυμοι».

Ειμαι όμως ενας από τα εκατομμυρια Ελληνες που πληρωνει βαρυτατους φορους και ανελεητα χαρατσια ώστε εσεις οι βουλευτες να εξασφαλιζετε αστρονομικες απολαβες και συνταξεις εν μεσω κρισης ενώ ψηφιζετε ελαφρα τη καρδια το Μνημονιο 2 που διαλυει κάθε προηγουμενη εργατικη νομοθεσια, κονιορτοποιει κάθε κοινωνικη προνοια καταδικαζοντας τον Ελληνικο λαο σε βιαιη εκφτωχυνση, εξαθλιωση και προπαντων εκχωρει την Εθνικη μας κυριαρχια.

κ. Χαρακοπουλε,

Ειμαι πολυτεκνος, εχω δανειο από τον ΟΕΚ που ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ψηφισατε για την καταργηση του, πραγμα που σημαινει ότι θα χασω το σπιτι μου το πολύ σε ένα χρονο από τωρα που σας γραφω και συν τοις αλλοις εχω περικοπη μισθου από 37 εως 48% αναλογα με τον μηνα, κατι σαν το Τζοκερ δηλαδης! Ξερεις τι είναι να τρεμεις κάθε φορα για το τι θα ψηφισουνε οι «εθνοπατερες» μας; Ξερεις από οικονομικη ανασφαλεια κ. Mαξιμε; Ξερεις από φτωχεια ,συσσιτια και κομμενα ρευματα;

Ξερεις από απολυσεις; Αλλα τι σας λεω τωρα εγω το θλιβερο ανθρωπακι, ε; Εσεις εχετε μαθει να πολιτευεστε εξ Αθηνων στην πολυπαθη πολη μας σε ονομαστικες εορτες και εθνικες επετειους νομιζοντας ότι εχετε να κανετε ακομη με κολιγους του τσιφλικιου σας.

Κριμα για σας και για το (από)κομμα σας που καταντησατε φερεφωνο της πολιτικης Papandreou – Βενιζελου, δεν μας πειθετε ότι αγωνιζεστε για τους Ελληνες και την Ελλαδα. Εάν τολματε καντε μια δημοσια εμφανιση στο χωριο μας τωρα και κει θα δειτε τι σημαινει πραγματικη αποδοκιμασια.

ΟΧΙ λοιπον και παλι ΟΧΙ κ. Χαρακοπουλε και μεχρι εδώ με τις απειλες σας!

Σαν το ΟΧΙ που επρεπε να ειχατε εκστομισει εκεινη την αποφραδα ημερα που ψηφισατε το Μνημονιο 2 διευρυνοντας τα εγκληματα εις βαρος της Ελλαδας και νομιμοποιωντας τα προηγουμενα του Τζεφρυ από τη πισω πορτα αγνοωντας τη θεληση των Ελληνων.

Για όλα λοιπον τα παραπανω και επειδη ειστε Γραμματεας Σχεδιασμου της ΝΔ θα επρεπε κυριε Μαξιμε να ειχατε πιασει τον παλμο των Ελληνων αλλα και των ψηφοφορων σας, αλλα φευ, τρεχατε να διασωστε τους τραπεζιτες.

Αυτος ειμαι λοιπον κ. Χαρακοπουλε ο «κουκουλοφορος» που σας «τρομοκρατησε», πολυτεκνος, χρεοκοπημενος, προσεχως αστεγος και μαλλον μεταναστης,

και τωρα που εχετε το κοινωνικο και οικονομικο προφιλ μου και χαρη στις εξτρα πληροφοριες που σας εδωσα μπορει ανετα η Ασφαλεια(!) στην οποια απευθυνθηκατε(!) να με εντοπισει και να με οδηγησει στα στρατοδικεια τα οποια ονειρευεστε προκειμενου να φιμωσετε οποιον αντιδρα ή αποδοκιμαζει αυτή τη συνταγματικη εκτροπη που ονομαζεται «κυβερνηση Παπαδημ(ι)ου» καθως και τους καθεστωτικους εκπροσωπους της.

Καληνυχτα κ. Μαξιμε,

εξασφαλισες μια θεση στην Ιστορια αλλα όχι στις καρδιες μας

ΥΓ1.: Εάν δημιουργησα προβλημα με την ενεργεια μου στον κ. Πανο Καμμενο σε καμμια περιπτωση δεν ητανε στις προθεσεις μου, τον θεωρω Ελληνα και πατριωτη.

ΥΓ2.: 19%!, τς,τς,τς
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom