Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

" Θα τα πάρω στην κράνα ρε..! "



Αλήθεια ρε σείς τί περιμένατε;
Πως η συμφωνία που επιτεύχθη με τους δανειστές μας ήταν η απόλυτη σωτηρία μας και μετά από αυτό ήλθε το τέλος των δεινών μας;
Ποια συμφωνία; Κατάλαβε μήπως κανείς από σας..γιατί γω δεν πολυκατάλαβα καθότι και ηλίθιος, τί καταφέραμε αφού μας δάνεισαν για να ξοφλήσουμε τα δανεικά κι έγινε κάποιο κούρεμα..!
Καλά άστο,,..δε θέλω να προσπαθήσεις να με βοηθήσεις να καταλάβω!
Αστο σου λέω ρε μεγάλε!

Κούνια που σε κούναγε κυρία μου! Ρε σύ έρχονται και άλλα μέτρα: Αυτό όλοι το ξέραμε εκτός αν εσύ κοιμόσουν με τα τσαρούχια και πίστεψες πως τώρα όλα θα πάνε κατ' ευχήν!
Ρε σύ δεν κατάλαβες πως ο διπλανός τα μάζεψε και "την έκανε" προς Αμέρικα, Αυστραλία και όπου μπορεί προκειμένου να γλυτώσει "από του χάρου τα δόντια";
Τί εννοώ;
Τα νέα παιδιά και όχι μόνο πλέον αλλά ολάκερες οικογένειες με παιδιά φεύγουν γιατί αδυνατούν το μαρτύριο της σταγόνας...κι άλλα μέτρα..και διαρθρωτικές αλλαγες για την περαιτέρω ανάπτυξη..και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας..και..ούφ...μπλιάχ...ξέρασα...δεν αντέχω τις μπούρδες σας..έλεος πια,..αλήτες...!!

Λόγια ξερά με βλέμμα κοροϊδίστικο και όλο αηδία με κάνεις να σιχαίνομαι πια και την καταγωγή μου!
Κι έχεις και τον άλλον μες στη Βουλή να λέει πως πρέπει να βρούν ποιος ήταν αυτός που έβγαλε τα λεφτά του έξω!
Τί μου λές..ρε! Δεν το περίμενα αυτό! Υπάρχουν άραγε και τέτοιοι που βγάλαν λεφτά όξω;
Και να σου αναρωτιέται η άλλη η μεγκαλοδημοσιογράφος μήπως και ήταν νόμιμο αυτό που έγινε; Μήπως δηλαδή ήταν νόμιμο που τα έβγαλε και...μπλά...κι άλλες τρίχες τέτοιες δηλαδή!
Τι μου λές κυρία μου τώρα; Αυτός ο κύριος βουλευτής θα κληθεί να ψηφίσει τα μέτρα τα δυσβάσταχτα για έναν ολάκερο Ελληνικό Λαό κι αυτός τί κάνει δηλαδή;
Ασε ρε φιλάρα..Εδώ μας δουλεύουν ψιλό γαζί ομαδικώς!
Μα καλά αυτοί υποτιμούν κυρία μου τη νοημοσύνη μας! Ελεος πια!
Και κατηγορούνται συλλήβδην όλοι οι οι πολιτικοί...άσε ρε μεγάλε κάνε στην άκρα γιατί θα τα πάρω στην κράνα με τόσες αηδίες που ακούω καθημερινά!
Αει στο διάολο πια λαμόγια του κερατά!!

Αναρτήθηκε από don kixotis-Mariarmkatia Spprr
http://enomenoiblogers.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom