Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Θέατρο ή θρίλερ αυτή την ώρα στου Μαξίμου


Δεν ξέρουμε αν αληθεύουν όσα μεταδίδονται ή διαρρέουν αυτή την ώρα από του Μαξίμου,όπου συνεδριάζουν ακόμα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί με τον κύριο Παπαδήμο,ενώ στο μέγαρο βρίσκονται και οι κύριοι Βενιζέλος και Κουτρουμάνης.

Ο κύριος Καρατζαφέρης ζητάει διαβεβαιώσεις από το Ελεγκτικό συνέδριο κι από το Νομικό συμβούλιο του κράτους για το κατά πόσο είναι σύννομα τα μέτρα με το Σύνταγμα και αν θα μπορέσουν να αναστρέψουν την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.Επίσης ζητάει λένε από την τρόικα διαβεβαίωση ότι θα είναι τα τελευταία.Απειλεί δε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι διαρροές από το στρατόπεδο Σαμαρά,που παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διασώσει μισθούς και συντάξεις!!!

Οι ίδιοι κύκλοι διαρρέουν πως μόνο ο Γιωργάκης είναι απόλυτα σύμφωνος ενώ ο κύριος Βενιζέλος μίλησε με τον Καρατζαφέρη αλλά δεν τα κατάφερε να τον μεταπείσει!!!

Εμάς όλη αυτή η ιστορία μας μοιάζει με θεατράκι πρόχειρα στημένο για την τιμή των όπλων και για εσωκομματική κατανάλωση.Κάποιοι βέβαια το παρατραβάνε και κάνουν λόγο ακόμα και για θρίλερ με κατάρρευση της κυβέρνησης και άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Η ουσία είναι ότι τα νέα μέτρα είναι και αποφασισμένα και γραμμένα και γνωστά και στους τρεις κυρίους οι οποίοι μηχανεύονται τρόπους για να μην εμφανιστούν ενδοτικοί και υποτακτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom