Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27-01-2012

Πληροφορούμεθα ότι συζητάτε την κήρυξη απεργίας διαρκείας αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματά σας και, επομένως, και για το δικαίωμα του ελληνικού λαού σε δημοκρατική και αληθή ενημέρωση, στις τραγικές αυτές στιγμές που περνάει η χώρα του.
Είναι αυτονόητο ότι είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα σας και με τις επιδιώξεις σας. Σας ζητάμε
κι εμείς από την πλευρά σας να; κάνετε ότι μπορείτε, και με τις κινητοποιήσεις σας και με τη δουλειά σας και με την επιρροή σας για να σώσουμε την πατρίδα μας από την επερχόμενη καταστροφή. Ο ρόλος σας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος γιατί το +πρόγραμμα καταστροφής της χώρας μας δεν περιέχει μόνο οικονομικά μέτρα, αλλά και μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου του ελληνικού λαού, ότι δήθεν σώζεται με την πορεία που μπήκε η χώρα τον Μάιο του 2010 και ολοκληρώνεται τώρα με την αυτοκατάλυση του ελληνικού κράτους. Γιατί τίποτα λιγότερο δεν είναι το αγγλικό δίκαιο για τα ομόλογα και η νέα δανειακή. Και ότι δήθεν δεν υπάρχει άλλη λύση για τη χώρα από αυτή. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις δουλειές σας, καταλαβαίνουμε τις πιέσεις που δέχεστε, παρατηρούμε ότι κοντεύουν να απομείνουν μόνο τα Νέα της Τρόικας σε λειτουργία. Σας ζητάμε όμως να εξαντλήσετε τις δυνατότητες που έχετε, συλλογικά και ατομικά, για να δυσκολέψετε το έργο της παραπλάνησης των Ελλήνων, το μεγάλο όπλο στα χέρια των δυνάμεων που θέλουν να εξοντώσουν οικονομικά και κοινωνικά τον ελληνικό λαό και, μαζί του, τον δικό σας κλάδο. Μετά τη διετία που πέρασε, μόνο ανόητοι ή απατεώνες μπορούν να πιστεύουν ακόμα ότι υπάρχει σωτηρία για κάθε κλάδο ξεχωριστά ή σε επί μέρους συναλλαγές. Μόνο αν διακοπεί η άμεσα η καταστροφική πολιτική που προβλέπει με μαθηματική ακρίβεια χειρούργου τον οικονομικό και κοινωνικό θάνατο της Ελλάδας, μπορούν οι επιμέρους κλάδοι να ελπίσουν σε σωτηρία.

Γι’ αυτό χαιρετίζουμε τη διαφαινόμενη απόφασή σας να διεκδικήσετε μαχητικά τα δικαιώματά σας. Πιστεύουμε όμως ότι δεν πρέπει για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, να μείνει ο ελληνικός λαός χωρίς την, είναι αλήθεια, παραμορφωμένη ενημέρωση που διαθέτει αυτή τη στιγμή, ιδίως την ώρα που ο Παπαδήμος θα διαπραγματεύεται με τις τράπεζες και την τρόικα συμφωνίες που μπορεί να τερματίσουν το ελληνικό κράτος και να θέσουν σε κίνδυνο την επιβίωση του ελληνικού λαού. Σας καλούμε να λάβετε υπ’ όψιν σας τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, επιλέγοντας τις μορφές πάλης που να βοηθάνε και τον δικό σας και τον συνολικό αγώνα του ελληνικού λαού.
Σας καλούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις μεγάλες δυνατότητες που έχετε για να ενημερώσετε τους Ευρωπαίους και όχι μόνο συναδέλφους σας στον κόσμο για το γίνεται στην Ελλάδα, αποκρούοντας την επίθεση κατά της χώρας και εξηγώντας τους ότι δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά το δικό τους μέλλον

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
το Πολιτικό συμβούλιο της Σπίθας

Γραφεία Αθήνας: Ερμού 7, Σύνταγμα τηλ. 210-3233877, 210-3233879
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Γεννηματά 83Β και Μαυρομάτη τηλ. 2310-456906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom