Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εξώδικο του Εφραίμ για να μην παίξει η εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας"

Μετά τους ιερούς λογαριασμούς, ιερό εξώδικο

Έγινε και αυτό. Ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στο Κουτί της Πανδώρας ,το οποίο κοινοποίησε και στο ΕΣΡ, για να μην παίξει η σημερινή εκπομπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να ασκήσουν προληπτική λογοκρισία στην εκπομπή. Το θράσος του Εφραίμ βέβαια ξεπερνά κάθε όριο.Αφού έπαιξε με τις ευλογίες του η “αλήθεια” για το Βατοπέδι στο ΣΚΑΙ,τώρα που η αλήθεια με έγγραφα και μαρτυρίες βγαίνει στις οθόνες, ο ηγούμενος-μάνατζερ,θυμάται την πραγματική του λειτουργία. Του μπίζνεσμαν που πουλάει, αγοράζει και βέβαια στα πλαίσια της δουλειάς του στέλνει και εξώδικα.

Το Κουτί της Πανδώρας αποκάλυψε το 2008,το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και συνεχίζει. Αυτή τη φορά με δύο έρευνες που αποκαλύπτουν πού πήγε το χρήμα του Βατοπεδίου, ποιοι το χειρίστηκαν και πώς το απέκτησαν.Ένα δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα όχι προσευχές.

Στις εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδας, το Βατοπέδι δεν φαίνεται να αγοράζει λιβάνι και κεριά, αλλά ακίνητα. Χιλιάδες σελίδες συναλλαγών αποκαλύπτουν εκτός από το real estate, πως εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν χωρίς νομική δικαιολογία σε άτομα που σχετίζονταν με το Βατοπέδι. Ακόμη και κυρίες που περιγράφουν θαύματα της Αγίας Ζώνης, έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων από τη Μονή ως επιβράβευση.

Ένα στέλεχος του ΔΟΛ, το οποίο εμφανίζεται ως πρόεδρος Πνευματικού Συλλόγου που καλεί τον Εφραίμ σε εκδηλώσεις του, έχει ανεξήγητα μηνιαίες καταθέσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς από τη Μονή Βατοπεδίου. Απευθυνθήκαμε λοιπόν σε αυτόν όπως και σε άλλους που παίρνουν απ ό,τι φαίνεται μαύρο χρήμα από το Βατοπέδι να μας δώσει εξηγήσεις. Έτσι πρέπει να κάνουμε δημοσιογραφικά. Μας απάντησε πως θα μας δώσει εξηγήσεις ο δικηγόρος του. Αντί αυτού μας ήρθε ένα εξώδικο από τον “προιστάμενο” Εφραίμ που προσπαθεί να ανακόψει την δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων

Γιατί άραγε;Τι φοβούνται οι ρασομάνατζερ; Γιατί τους τρομάζει η διαφάνεια;Η δουλειά μας είναι να αποκαλύπτουμε την αλήθεια.Όχι την αλήθεια των στημένων ερευνών που καθαγιάζουν τους άνομους σκοπούς αλλά τη δημοσιογραφική αλήθεια.

Η συνέχεια στις οθόνες σας λοιπόν.

Αμήν

ΥΓ Και να σκεφτείτε είναι μόλις η τρίτη εκπομπή της σεζόν
Κώστας Βαξεβάνης

Σημ:Η εκπομπή είναι προγραμματισμένη για τις 23:00 απόψε στη ΝΕΤ

3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αποψε ειναι Δημητρη;

ElenaG είπε...

Δημήτρη μου και μονο ο τρόπος σύλληψης αυτού του ανθρώπου θα έπρεπε να προβληματίσει τους πάντες!!!!

Όσο για τις χιλιάδες κατάθεσης σε ανθρώπους για να μαρτυρήσουν δήθεν θαύματα μου φαίνεται πραγματικά τόσο αστείο...προς τι να έμπαινε το Βατοπαίδι σε τόσα έξοδα μάνα μου...υπάρχουν τόσοι και άλλοι τόσοι πίστεψε με που θα μαρτυρούσαν(και το κάνουν καθημερινά...αν κάποιος θέλει και έχει αυτιά να ακούσει...) χωρίς ένα ευρώ...

ElenaG είπε...

*συγγνώμη Βατοπέδι

Read more: Go to TOP and Bottom