Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο ανίκανος υποψήφιος αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ Λοβέρδος, κατάφερε να συγχωνεύσει την Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, με την Υγειονομική Περιφέρεια …Μακεδονίας!!!…


….με ποιον???? Με τον εικονομάχο συντηρητή των πιράνχας των νοσοκομείων Αττικής!!!
 === Κάποιοι (οι περισσότεροι), κατουρήσαμε σε πηγάδι και σταθήκαμε άτυχοι στα παιχνίδια εξουσίας!!!! Το κάτουρο δεν πρόλαβε ποτέ του να στεγνώσει, όσο κι’ αν περιμέναμε.
=== Άλλοι, όταν η Μάδερ Μαργαρίτα έσπασε το κωλομέρι της, διότι το γήρας δεν έρχεται μόνο του (ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει), είχαν τη τύχη να κάνουν την ειδίκευσή τους στο ΚΑΤ. Και επειδή με πιάνει το ακατάσχετο και δεν κρατάω μυστικά, θα το πω…. Δεν αντέχω!!!!

 === Ο Άρης Μουσιώνης, όταν είδε την αδιόρθωτη γριά Μαργαρίτα με σκασμένα τα κόκαλα του κώλου της, της έκλεισε με νόημα το μάτι, όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να της δώσει κουράγιο, αφού αυτουνού του περίσσευε. Μόλις είδε τη κίνηση του κατά τα άλλα παίδαρου Άρη, η Μαργαρίτα μόνο που δεν έβγαλε τα φτερά της να σηκωθεί απ’ το φορείο να δώσει ρέστα!!!!… 18 χρονών ξανάγινε και θα πήγαινε ακόμα πιο κάτω, αν δεν τη σταμάταγε ο νόμος προστασίας των ανηλίκων…ΝΑΙ… 
=== Να μη τα πολυλογώ, την επισκεύασαν τη γριά Μαργαρίτα, με τσιμέντο Α’Α’Α’ ποιότητας, στο χρώμα του γερασμένου δέρματος… Με την ευκαιρία, τέντωσαν και τις πέτσες από το δεξί κωλομέρι, για να μη διαφέρει πολύ από το επισκευασμένο.
Αυτό ήταν!!!! Σας το έχω ξαναπεί!!!! Από τότε άνοιξε η πολιτική τύχη του Άρη και είναι ζήτημα αν χρειάστηκε να ξαναφορέσει άλλες 6-7 φορές ιατρική ποδιά, κι’ αυτές για να υποδεχθεί κανέναν υπουργό ή τον γκαγκά γιο της Μαργαρίτας. Τον κέρδισαν οι πολιτικές πολυθρόνες του ΠΑΣΟΚ δια παντός, κυρίως εκεί που τα πιράνχας έχουν γίνει σαν δεινόσαυροι!!!!
Του έχω αδυναμία του αντίχριστου Άρη, από τότε που αντί να ασχολείται με τις κλεψιές και τα λαμόγια και τα αθάνατο πιράνχας του υπουργείου υγείας, κατέβασε ο λεχρίτης τις εικόνες από τους θαλάμους θανάτου του Θεαγένειου Αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (πιθανόν και από αλλού), στερώντας από ετοιμοθάνατους ασθενείς, ακόμα και τη τελευταία ελπίδα που έχουν στον Θεό.
Ξέραμε, ότι σαν αποτυχημένος να εκλεγεί βουλευτής ενώ η συμμορία του Καραμανλή έπαθε συντριβή, τον έβαλαν χασομέρη, λίγο εδώ κι΄εκεί διοικητή νοσοκομείων.
Αρχές Νοεμβρίου 2011, ακούστηκε ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ότι διορίζεται Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης (με τι προσόντα ρέεεεε?????), αλλά ο Ρακιντζής γνωστοποίησε, ότι είναι ακόμα μικρός και δεν σκέφθηκε ακόμα να φύγει από τη μεγάλη στοά….
Αφού έμαθε σε λίγους μήνες τη δουλειά, ΤΖΟΥΠ, παραιτείται για προσωπικούς λόγους από τη 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), ο Τάσος Χατζής και τη θέση του παίρνει με το Μαργαρίτικο σπαθί του ο εικονοκλάστης Άρης Μουσιώνης!!!!
Επειδή όμως το πολιτικό παιδί της Μαργαρίτας ήταν λυπημένο που δεν θέλει να φύγει ο Ρακιντζής της εποχής των ατελείωτων σκανδάλων, τον λυπήθηκε ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Πε.) ….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Χρήστος Ζηλίδης και παραιτήθηκε, κι’ αυτός για ….προσωπικούς λόγους!!!! Επιδημία θά’πεσε!!!! Λες και κάποιος τους κλέβει τις γκόμενες, τις νυν και τις επόμενες!!!!….
Εεεεεε…. πείτε μου, τι να κάνει κι’ ο ανίκανος υποψήφιος εμπρηστής Ελλάδος του ψευδοΠΑΣΟΚ… Ο Λοβέρδος δεν είχε άλλη λύση!!!! Όποια τράπουλα και να έριχνε του έβγαιναν: ΑΣΟΣ μπαστούνι, Άρης Μουσιώνης!!!!… ΡΗΓΑΣ καρώ, Άρης Μουσιώνης!!!!… ΝΤΑΜΑ κούπα …Μαργαρίτα Τσαντ-Παπανδρέου!!!!….
Ε, ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ…. Έτσι και καταφέρει να συγχωνεύσει τη 3η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.Πε.) ….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με τη 1ης Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.Πε.) ….ΑΤΤΙΚΗΣ, θα δώσω ρέστα!!!! Έ, ρε γλέντιααααα, που λένε και τα πιράνχας.
Εκτός κι’ αν η όλη κίνηση-μαλακία του Λοβέρδου, κρύβει σατανικά υποσυνείδητα μηνύματα προς τον ΜΠΕΝιζέλο, ότι αυτός θα είναι που προσεχώς θα αναλάβει όλα τα υπουργεία ταυτόχρονα!!!!…. Εεεεε, ρε χούντες…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom