Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


«Μπαμπά λεφτά για το σχολείο» Εφαρμογή μνημονίου στην Πάρο«Την περασμένη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου όπως ανακοινώθηκε από την εκπρόσωπο της φιλομνημονιακής δημοτικής πλειοψηφίας κ. Μ. Χανιώτη (στη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου) η τακτική κρατική επιχορήγηση για τα σχολεία του νησιού μας ανέρχεται στα 48.000 ευρώ».
Λεφτά υπάρχουν! Και τα κοιτάμε…«Έως και τις 14 Δεκεμβρίου τα διαθέσιμα του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου ανέρχονταν στα 3.077.858 ευρώ! Χρήματα που έτσι και «έπεφταν» αυτή τη χρονική περίοδο στην αγορά των νησιών μας η τοπική κοινωνία δεν θα βίωνε σε όλο της το μέγεθος τη σκληρή οικονομική δυσπραγία που βιώνει σήμερα».
Προκήρυξη δημοπράτησης του αεροδρομίου

«Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας η ΕΔΥΕ Αεροδρομίων Νοτίου Αιγαίου που ανήκει στην εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό για την κατασκευή του έργου».
Περίεργα πράγματα στο Κ.Υ. με το ΕΚΑΒ«Η εφημερίδα μας θα σας αποκαλύψει δύο έγγραφα στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτός από το γενικό μπάχαλο που επικρατεί σε όλους τους τομείς της Ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας της πολιτικής του μνημονίου, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επιδεικνύουν αδιαφορία για τους συνανθρώπους τους».
Εκπαιδευτικό τριήμερο στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου«Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιπάρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργάνωσαν εκπαιδευτικό τριήμερο από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου».
Ψίθυροι… Πάνδημοι Χαράς!«Η ανακοίνωση της Άννας είναι ένα τίποτα μπροστά σ’ αυτό που έγραψε στο ίντερνετ μία φιλοβλαχογιαννική ηλεκτρονική σελίδα που έγραψε για το άναμμα του δένδρου ότι ήταν «πάνδημη γιορτή χαράς». Αυτό έγραψε! Θα το θυμόμαστε για πάντα».
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Πάρο«Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πάρου».
«Το συζητήσαμε για την παιδεία…»«Ακόμα, για τον ίδιο λόγο και αφού έλαβε το αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου διά του κ. Μ. Ισιγώνη ζητά με τη σειρά της και εκείνη τη σύγκλιση θεματικού δημοτικού συμβουλίου καθώς, «η εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. στις 11/11/2011 και περιορισμένη ήταν και δεν κατάληξε σε αποφάσεις».
Τροποποιήθηκαν οι όροι δόμησης στην Αγ. Γεώργιο Αντιπάρου«Σύμφωνα με τον πολιτικό μηχανικό κ. Κώστα Γρίσπο περιληπτικά οι βασικές τροποποιήσεις στους όρους δόμησης στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου είναι οι εξής».
15 χρόνια «Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου». Του Δ.Μ.Μ.«Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εφημερίδα μας έχει πάντα πρώτη την είδηση σε βάθος, έστω και αν κάποιοι προσπαθούν σε τοπικό επίπεδο να μας αποκλείσουν από την ενημέρωση που θα έπρεπε να δίνεται ισότιμα».
Μείωση τελών ζητούν και οι έμποροι«Αυτό, τιμά το σύλλογο (που προ ημερών ζήτησε και μείωση της ετήσιας συνδρομής από το Επιμελητήριο Κυκλάδων), διότι έδωσε το καλό παράδειγμα αρχίζοντας από τις δικές τους εισπράξεις».
Έσπασε το ρόδι! ΑΟΠ – Πανθηραϊκός 3-1«Σ’ αυτό τον αγώνα ο ΑΟΠ δεν κέρδισε τους 3 βαθμούς της νίκης. Κέρδισε την «ψυχή» που δεν είχε στους προηγούμενους αγώνες του πρωταθλήματος».
Μπορούσε το Χ. Πανθηραϊκός – Νηρέας 2-1«Η Παριανή ομάδα αγωνίστηκε μυαλωμένα αμυντικά στη Σαντορίνη, αλλά φοβήθηκε σε μεγάλα χρονικά διαστήματα του αγώνα να παίξει πιο επιθετικά. Έτσι, με κύρια επιθετική της έκφραση τον συνήθη ύποπτο Μοστράτο, προσπάθησε στο γήπεδο του Καμαρίου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που όμως δεν το κατάφερε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom