Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

«Δυο πόρτες έχει η ζωή…» λέει το άσμα, αλλά η Παπαδήμια κουφαλίτσα, έχει ανοίξει καμιά κατοστή μέχρι τώρα….


=== Λοιπόν αυτός, διαρρήκτης θάτανε πριν γίνει τραπεζίτης!!! Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω….
=== Αλλά εκεί που τόσοι και τόσοι έχουν μείνει με τα μάτια γουρλωμένα, επηρεασμένοι προφανώς από τα Chemtrails, και ενώ τα εσπεριδοειδή και τα αυγολέμονα της Μυτιλήνης επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στον εθνάρχη Άδωνις, ο «Αυτόλυκος» εξακολουθεί να έχει απορίες και μου τις γράφει, λες και έχει ο του κρανίου μου τόπος, το δέντρο της σοφίας βούλτεψη!!!… Δεν το βλέπεις «Αυτόλυκε» που άρχισε να καραφλίζει και έχει απομείνει άδεντρο??? Για να δούμε τι λες νυχτιάτικα, για να τα διαβάσουμε προυνό-προυνό:
=== «ΜπαρμπαΝίκο καλησπέρα.
=== Κοίτα τι είχαν κάνει τα τομάρια.
=== Ήθελε να παίρνει μεροκάματο μέχρι και την τελευταία μέρα!
=== Δηλαδή, μέχρι να διοριστεί πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, ήτανε διορισμένος σύμβουλος του ΓΑΠ. …Σωστά???
=== Δηλαδή, ο Παπαδήμος συμβούλευε τον ΓΑΠ, για τις ενέργειες της κυβέρνησης που απέτυχε και απολύθηκε. …Σωστά???
=== Δηλαδή τώρα ο απολυθείς από τον ΓΑΠ Παπαδήμος, θα κάνει από μόνος του, ότι μέχρι χθες συμβούλευε να κάνει, η κυβέρνηση του ΓΑΠ που απέτυχε με τις συμβουλές του!!! …Σωστά???
Κάποιοι μας δουλεύουνε κανονικά???
=== Σωστά!!! Οι Φραγκοφονιάδες κι’ οι Πούστηδες!!! Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα…. Σωστά???…
Αυτόλυκος»


=== Αυτόλυκε, δεν μου αφήνεις το παραμικρό περιθώριο να διαφωνήσω κι’ ένα μόνο θα πω (δύο): Και ο Παπαδήμος είναι του κολεγίου Γκαγκάδων των Αθηνών, καθώς επίσης ΚΑΙ πέρασε από το Αμερικάνικο πανεπιστήμιο των όπου γης ΓκαΓκάδων!!! Πες μου μια «Ελληνική» οικονομική αποτυχία των 15 τελευταίων ετών, που να μην είναι κι’ αυτός μέσα…. Ξέρεις!… Μερικοί, παρά τις απανωτές αποτυχίες τους, είναι …πετυχημένοι, γενικώς και αορίστως!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ, λες και όλοι ψάχνουν να βρουν τον πλέον αποτυχημένο…. Δεν προλαβαίνουν να απαλλαγούν από το ένα καθήκον, άλλο τους φυτρώνει, ενώ εμείς μαραζώνουμε στην ανεργία και στη περικοπή!!!… Κι’ όλοι αυτοί, έχουν ένα κοινό: έχουν τον κώλο πίσω και τον ανεμίζουνε!!!…
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom