Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Οι Ευρο-εκβιασμοί και οι κωλοτούμπες μπλοκάρουν τις εκλογές


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Μπλοκάρουν τις εκλογές» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς οι ευρω-εκβιασμοί πιάνουν τόπο και πείθουν τον… “σκληρό” Αντώνη να κάνει την κωλοτούμπα. Μετά την επιστολή Σαμαρά απομακρύνεται στο βάθος του χρόνου το ενδεχόμενο των εκλογών που υποτίθεται ότι θα γινόντουσαν στις 19 Φεβρουαρίου. Στη ΝΔ βλέπουν δάκτυλο Βενιζέλου στην πίεση για την υπογραφή. (Σελ. 3, 5, 9)



ΤΡΟΪΚΑ: Καθώς παγιώνεται η «εθνοσωτήριος κυβέρνησις» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-και άγημα του ΛΑΟΣ η τρόικα δημιουργεί τη νέα διαπλοκή με στόχο να ελέγξει τράπεζες, ΜΜΕ και πολιτικό προσωπικό. (Σελ. 4)

ΠΑΣΟΚ: ‘Αλαλα τα χείλη των ασεβών-υποστηρικτών της αλλαγής ηγεσίας στο κόμμα περιμένουν τις εξελίξεις στην οικονομία και τις αποφάσεις Παπανδρέου πριν κινηθούν. Σκέψεις, προθέσεις, διαθέσεις στις σελ. 6-7.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: Αν το κυρίαρχο μπλόκ εξουσίας συνασπίζεται ώστε ενωμένο να επιβάλλει την καταστροφική πολιτική της νέας δανειακής η Αριστερά τι θα κάνει ; Τι θα κάνει για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη που δεσμεύει τη χώρα για δεκαετίας και μάλιστα χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση ;

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Απόστρατοι διεκδικούν το «κόμμα… της μούντζας» μόνο και μόνο για να βγάλουν τα απωθημένα τους κατά του πολιτικού συστήματος.. Εκτός αν ψάχνουν για τον νέο Παπάγο !!! που θα ενώσει την δεξιά... Πρώην αξιωματικοί κι ένας διεθνολόγος «ψαρεύουν» σε θολά ακροδεξιά και όχι μόνο νερά… (Σελ. 8)

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Δ. ΚΑΖΑΚΗ: «Αλήθειες και ψέματα για τη δραχμή». (Σελ. 54-55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom