Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Λαϊκή Επιτροπή Πάρου ενάντια στα «χαράτσια»: «Νέα κολοτούμπα Βλαχογιάννη»Μ. Ισιγώνης: «Η θέση Βλαχογιάννη θα περάσει από δυο – τρεις κολοτούμπες ακόμα. Σε ό,τι αφορά τον νομικό σύμβουλο του δήμου είναι ιδεολογικά αντίθετος, τεμπέλης και βαριέται».
«Ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων Πάρου – Αντιπάρου κ. Γ. Παπανικολάου είπε: «Ακόμα, και στο «θα βοηθήσουμε όσους δεν μπορούν» ο κ. Βλαχογιάννης έφθασε μετά από 4-5 κολοτούμπες. Θα έρθει μας είπε ο κ. Φιφλής σαν ηθικός συμπαραστάτης και όχι για νομική κάλυψη. Μας έλεγε απίστευτα πράγματα. Από τη μία υποστήριζε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και από την άλλη ότι δεν μπορεί να έρθει ως νομικός σύμβουλος».
Ταξιδεύοντας με το Blue Star Delos

«Το συγκεκριμένο πλοίο, παρά τα όποια θετικά έχει και τα οποία εκθέτουμε παραπάνω, δυστυχώς, εισάγεται σε μία πολύ κακή εποχή στις γραμμές μας. Το μέγεθος του (το πρωτόκολλο του, όπως λέγεται) είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει δυσάρεστες εξελίξεις στην γραμμή της Παροναξίας – Σαντορίνης όσο αφορά τις υπάρχουσες δυνατότητες εξυπηρέτησης νησιωτών και επισκεπτών».
Γενική Συνέλευση Γονέων Πάρου και τα ερωτήματα…
«Είναι φανερό ότι οι γονείς ζητούν πλέον τα αυτονόητα από το Δήμο Πάρου. Δηλαδή, ο δήμος να μπει μπροστάρης σε ενέργειες που τις αποφεύγει, ενώ είναι κατ’ ουσία αρμόδιος».
Νέο ξεκίνημα των καφεστιατόρων
«Ακόμα, οι επαγγελματίες της εστίασης στην Πάρο βίωσαν φέτος μία από τις χειρότερες τουριστικές χρονιές. Δίχως υπερβολή ακόμα και τον Ιούνιο οι επαγγελματίες του κλάδου μετρούσαν δεκάευρα και εικοσάευρα για ημερήσιες εισπράξεις».
Εισοδισμός στην Πάρο. Του Δ.Μ.Μ.
«Τα ουτιδανά θρασίμια προσπαθούν ακόμα να το παίζουν σε δύο ταμπλό. Από τη μία φωτογραφήσεις στις εκδηλώσεις και δήθεν δωρεές για τον αγώνα, και από την άλλη προσκύνημα σε αυτούς που κοροϊδεύουν τον Παριανό λαό. Τα πάντα στην Πάρο δείχνουν ότι η πολιτική τοπική κρίση είναι δεδομένη. Όλοι αυτοί που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν με πλάγιο τρόπο την τοπική εξουσία θα προσπαθήσουν να την αναπαλαιώσουν, ώστε να κρατηθούν τα πόστα.».
Συντονισμένες αντιδράσεις για το «χαράτσι»
«Με νέα ανακοίνωση της την Πέμπτη 24/11 η Λαϊκή Επιτροπή Πάρου εξέδωσε νέες οδηγίες για να μπορούν οι πολίτες με πρακτικές ενέργειες να απομονώσουν το χαράτσι από τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ και να αρνηθούν την πληρωμή του πρώτου».
Ψίθυροι…κολοτούμπας
«Κάθισα και μέτρησα από την απομαγνητοφώνηση της συνάντησης της Λαϊκής Επιτροπής Πάρου την Τετάρτη 23/11 πόσες φορές είπαν «κολοτούμπα» τον κ. Βλαχογιάννη οι συμμετέχοντες. Κρατήστε την αναπνοή σας. 122 φορές (ολογράφως εκατόν είκοσι δύο). «Κολοτούμπα», ε «κολοτούμπα».
Ο χαμηλός μέσος όρος και η καταρρακωμένη αυτοεκτίμηση. Του Μ. Παπαδάκη
«Όλη η διαφορά φέτος είναι στην ηλικία. Ο μέσος όρος και στις δύο ομάδες χαμήλωσε αισθητά. Ο ΑΟΠ στη Σύρο αγωνίστηκε με 5+1 (σαν αλλαγή) ποδοσφαιριστές κάτω τον 18 ετών. Ο Νηρέας με 4+2».
Όταν ισορρόπησε, έχασε! Άνω Σύρος – ΑΟΠ 4-1
«Ο ΑΟΠ έχοντας στη βασική σύνθεση 5 παίκτες κάτω των 18 ετών και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να συμπληρώνουν την ομάδα, έπαιξε σαν ίσος προς ίσο, με μία ομάδα που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική κατηγορία, ενώ και φέτος προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό έχει στις τάξεις της παίκτες ημι-επαγγελματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom