Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΟΧΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ... ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΟΥ.


γράφει ο Reporto

Σ αυτό το αίσχος δεν έχει καμία απολύτως συμβολή ο απλός καθημερινός άνθρωπος που δίνει το δικό του αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας. Αυτό το αίσχος είναι μόνο δικό σου. Κατά δικό σου.

Δεν είχε καμία συμβολή, ούτε όταν τα πολιτικά σας λαμόγια πλιατσικολογούσαν στον ιδρώτα του, και συνεχίζουν να πίνουν ατιμώρητοι «στην υγεία των κορόιδων».

Δεν ήταν παρόν ο απλός καθημερινός άνθρωπος, όταν ο νέος Τσολάκογλου σχεδίαζε την ατιμωτική παράδοση της ίδιας του της πατρίδας.


Δεν ήταν παρόν όταν ο πολιτικός και εθνικός δοσιλογισμός παρέδιδε την τιμή, την αξιοπρέπεια, την εθνική κυριαρχία,  τους μισθούς, τα μεροκάματα, τις συντάξεις και τη ζωή του την ίδια ως λάφυρο στις συμμορίες των αφεντικών του δοσιλογισμού.

Ο απλός καθημερινός άνθρωπος, ήταν παρών όταν έχτιζε με αίμα και ιδρώτα τη δική του ζωή και τα δικά του τα όνειρα, κι εσείς του τα δολοφονήσατε.

Ήταν παρών όταν μάτωνε για την κοινωνική αποταμίευση που θα του εξασφάλιζε μια σχετική αξιοπρέπεια στα γεράματά του, κι εσείς του την υπεξαιρέσατε.

Ήταν παρών κάθε φορά που έφτυνε αίμα για να πληρώσει την εφορία και τις εισφορές του, κι εσείς την κατασπαταλήσατε.

Ήταν παρών στο κυνήγι του μεροκάματου και της ζωής του, αλλά τις μυστικές συναντήσεις που υποθήκευσαν την αξιοπρέπειά του τις έκαναν μόνοι τους οι δοσίλογοι.

Ήταν παρών στην προσπάθεια να στήσει τη δική του μικρή επιχείρηση μέσα από δεκάδες αντιξοότητες στριμωγμένος στις συμπληγάδες του δικού σας οικοδομήματος που του ρουφούσαν το αίμα. Αλλά την ώρα που υπογραφόταν η θανατική του καταδίκη, παρόντες ήταν μόνο οι δήμιοι του και φυσικά οι δοσίλογοι...

Ήταν παρόν στους μικρούς και τους μεγάλους αγώνες αυτού του λαού για ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια, αλλά είχε την ατυχία να εμπιστευθεί σε εφιάλτες την τύχη αυτής της χώρας. Και όταν κάποιοι αποφάσισαν να ανοίξουν την κερκόπορτα και να προσυπογράψουν τις συμφωνίες ντροπής, παρόντες ήταν μονάχα οι εισβολείς, τα μαύρα όρνια και φυσικά οι κατάπτυστοι δοσίλογοι που τσαλαπάτησαν την εθνική του υπερηφάνεια.

Αυτή λοιπόν η συμφωνία ντροπής που παραχωρεί δικαιώματα επικυρίαρχου στη σύγχρονη Γκεστάπο, είναι η δική σας ντροπή, είναι η δική σας ανύπαρκτη τιμή, είναι η δική σας κατάντια, η δική σας ξεφτίλα, η δική σας ταπείνωση.

Αυτός ο λαός θα συνεχίσει να είναι παρών, αλλά θα είναι απέναντί σας.

Σας έχει ταυτίσει με το όνειδος της σύγχρονης ιστορίας του, και ως τέτοιο θα σας αντιμετωπίσει στις μέρες του ξεσηκωμού που οσονούπω πλησιάζουν.

Αυτός ο λαός θα είναι παρών αλλά και πρωταγωνιστής και στην ανατροπή σας αλλά και στην παραδειγματική τιμωρία σας.

Διότι η μοίρα αυτού του λαού, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ ταυτισμένη με τους ταπεινωμένους κοτζαμπάσηδες που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του, αλλά με όλους εκείνους τους αγωνιστές που έβγαλε από τα σπλάχνα του, και έχτισαν σημαντικές υποθήκες με θεμέλιο της αξιοπρέπειάς του.

Γι αυτό και αυτός ο λαός που προσβάλατε τόσο βάναυσα, σύντομα θα αποδειχτεί αμείλικτος και ανελέητος τιμωρός σας.

Το παρακάτω «διάγγελμα της ντροπής», ανήκει πλέον και επίσημα σε έναν κατοχικό αχυράνθρωπο…
«Επίτευγμα όλων των Ελλήνων» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες, σχετικά με την απομείωση του ελληνικού χρέους, σε συνέντευξκη Τύπου που έδωσε αμέσως μετά από το πέρας των διαπραγματεύσεων.
«Εχουμε τη δυνατότητα να κλείσουμε τους λογαριασμούς της Ελλάδας με το παρελθόν. Να μπούμε σε μία εποχή αναπτυξιακή, βασισμένη στις δικές μας δυνάμεις».
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη συμφωνία ως μία νέα «καλύτερη» συμφωνία 21ης Ιουλίου. «Πρόκειται για μία συμφωνία που έχει όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της 21ης Ιουλίου και δεν έχει τα μειονεκτήματα της».

…Και την ώρα της κρίσης, αυτό το «διάγγελμα της ντροπής», θα αποτελέσει και ένα από τα τεκμήρια της αδιαμφισβήτητης ενοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom