Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πουλάμε! Χαρίζουμε!!!


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο:«Δεν πουλάμε! Χαρίζουμε!!» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς οι Ευρωπαίοι αναλαμβάνουν μόνοι της την εκποίηση της περιουσίας μας. Οσμή σκανδάλου εκατοντάδων εκατομμυρίων στην αποτίμηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τα ερωτήματα που θα απασχολήσουν τον εισαγγελέα. Οι δεσμεύσεις με υπογραφή Παπανδρέου-Βενιζέλου για γρήγορο ξεπούλημα. (Σελ. 2,3,4,5,16,17)


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ’Όρος η διαρκής λιτότητα για να μείνουμε στο ευρώ. Ρεπορτάζ για το στενό γερμανικό κοστούμι και για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό ξεπουλήματος της ελληνικής δημόσιας περιουσίας. (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ήταν η τελευταία ψήφος ανοχής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο τέλος για τα ακίνητα; Το ερώτημα αυτό ταλανίζει την ηγετική ομάδα της κυβέρνησης και τον Γιώργο Παπανδρέου που αντιμετωπίζει την κατάσταση μέρα τη μέρα… (Σελ.6-7)


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Τέσσερα χρόνια εργασίας και 1.500 ευρώ σύνταξη στα 55; Και όμως γίνεται αν είσαι ένας από αυτούς που νομοθετεί και φροντίζει για να εξασφαλίσει, εκτός από το παντεσπάνι του, και τα γηρατειά του… Οι 300 του κοινοβουλίου, ξέρουν… (Σελ. 10-11)

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά, το Φανάρι και ο… αφορισμένος. (Σελ. 47).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom