Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα 2-2,μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ(βίντεο)


Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο,χωρίς οπαδούς των φιλοξενουμένων,παίχτηκε ένα γρήγορο και νευρικό παιχνίδι,πλούσιο σε θέαμα και γκολ με τον Παναιτωλικό να αγωνίζεται για 55' λεπτά με 10 παίκτες.
Δίκαιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τελικό 2-2 έτσι όπως εξελίχτηκε ο αγώνας.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το ντέρμπι με τους Ηπειρώτες ο Παναιτωλικός κλεινοντάς τους από την αρχή στην περιοχή τους.Επιθετικοί προσανατολισμοί για τους Αγρινιώτες  και αμυντικοί για τους Γιαννιώτες.Τα περσινά γεγονότα ήταν φανερό πως υπήρχαν στη μνήμη των παικτών και των δύο ομάδων και δεν άργησαν να φανούν και στην πράξη όταν στο 13' έγινε μια παρόμοια φάση fair play με πρωταγωνιστές τους Καμαρά και Τζημόπουλο!Τα νεύρα φούντωσαν βγήκαν οι πρώτες κίτρινες κι ήρθαν και τα γκολ.

ο Χαριστέας απορεί πως χάθηκαν 2 βαθμοί

Ενα πρώτο ημίχρονο "γκολ εσείς σέντρα εμείς" και τ' ανάπαλιν σήμερα στο Αγρίνιο!
Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 25' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Θεοδωρίδη.Στο πέναλτι υπέπεσε ο Κώτσιος,που αν πράγματι ανέτρεψε το Θεοδωρίδη έπρεπε να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη και να φύγει από το παιχνίδι.Σ' αυτή τη φάση ο διαιτητής ελέγχεται και για το αν υπήρξε ανατροπή και για την αποβολή που δεν έδωσε εφ' όσον σφύριξε το πέναλτι.
Στο 28' κι άλλη καλή ευκαιρία για γκολ με το Ρότσα να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Κηπουρό να αποκρούει!

Και στο 30' σε μια αντεπίθεση η άμυνα του Παναιτωλικού πιάστηκε στον ύπνο κι ο Μπακαγιόκο που δέχτηκε μακρινή μπαλιά ισοφάρισε εύκολα σε 1-1.Πριν συνέλθει από την ψυχρολουσία ο Παναιτωλικός δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 33' από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντε Βινσέντι!
Αντεπίθεση ο Παναιτωλικός στο 35' και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά του Καμαρά.
Με την αποβολή του Ρότσα στο 40' με δεύτερη κίτρινη κάρτα,τα Γιάννενα να υπερτερούν αριθμητικά και τον Παναιτωλικό να ζητάει επίμονα ένα ακόμα γκολ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους προβολείς αναμένους και τον ΠΑΣ Γιάννενα με αριθμητική υπεροχή να προσπαθεί να καθαρίσει το παιχνίδι! αλλά.... στο 49' τραγικό λάθος του Κούσα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Μπακαγιόκο και στη συνέχεια το δοκάρι σε σουτ του Γεωργίου διατήρησε την ισοπαλία.

Από την άλλη πλευρά ο Μπάμπης Τεννές διαπιστώνοντας αμυντικές αδυναμίες,ειδικά στο μαρκάρισμα του Μπακαγιόκο,πέρασε τον Παλαιολόγο στη θέση του Αναστασιάδη.
Το παιχνίδι φάνηκε να ισοροπεί μ' ένα δεκάλεπτο 60'-70' γεμάτο νεύρα και αψιμαχίες! 
και στη συνέχεια μια χαλάρωση κι από τα δύο στρατόπεδα με τον Παναιτωλικό να θέλει το γκολ αλλά να μη μπορεί να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ Γιάννενα.Η είσοδος του Μπεσέρα έδωσε καινούργια ώθηση στον ΠΑΣ,χωρίς όμως κάτι περισσότερο.

Στο 80' ο Μπεσέρα πέτυχε κι ένα γκολ,που σωστά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
Ενα καλό σουτ του Μεζάγκ στο 90' από πλευράς Παναιτωλικού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κηπουρό και μοιραία ήρθε η ισοπαλία που άφησε και τους δύο ευχαριστημένους.

Προσωπική μας άποψη ότι ο  εριστικός και αντιαθλητικός στο παιχνίδι του Κώτσιος έπρεπε να έχει αποβληθεί τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις!
Ο διαιτητής κύριος Δελφάκης άγνωστο γιατί δίστασε να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη και στην περίπτωση του πέναλτι αλλά και στο δεύτερο μέρος όταν πήγε βίαια πάνω στον αντίπαλό του και τον γκρέμισε!

Kαι κάτι για την αμυντική διάταξη του Παναιτωλικού:οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας δείχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα.Ανεξαρτήτως παικτών που αγωνίζονται υπάρχει έλλειψη αλληλοκάλυψης και όλοι τους είναι επιρρεπείς στο εύκολο λάθος.Ειδικά στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων ο Τζενάμο είναι "γυμνός"!Σίγουρα ο Μπάμπης Τεννές το έχει δει,θα πρέπει όμως και να το λύσει.Είναι κρίμα να βάζουμε 2 και τρία γκολ και να χάνονται πολύτιμοι βαθμοί από επιπολαιότητες.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Αναστασιάδης(58' Παλαιολόγος), Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Θεοδωρίδης(79' Μπαμόγκο), Σιόντης, Αντί, Καμαρά(81' Μεζάγκ), Χαριστέας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου(85' Κουέβας), Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου(76' Ζαϊρί), Ντε Βινσέντι(68' Μπεσέρα), Μπακαγιόκο.
http://gigenisagriniotis.blogspot.com/2011/09/2-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom