Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με το μπάχαλο στη Super League

Δικαίωση για Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις εξελίξεις στη Super League!
Πήγαν να κάνουν "κάθαρση" υποτίθεται κι έβαλαν μπουρλότο και ξεθεμελίωσαν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε στο κακόμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μόλις μια μέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα γίνεται αλαλούμ με τρεις θέσεις ομάδων,οι οποίες αλλάζουν χέρια ανάλογα με τις αποφάσεις των διάφορων επιτροπών και λοιπών αθλητικών οργάνων.

Σήμερα δικαιώθηκαν οι ομάδες του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Βόλου,που είχαν υποβιβαστεί κακήν κακώς για διαφορετικές αιτίες η κάθε μία και φυσικά μαζί με τη Καβάλα που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με τον Ολυμπιακό διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Μετά τις σημερινές αποφάσεις αντί να αναβάλουν την έναρξη του πρωταθλήματος προχωράνε με 5 αγώνες και τρεις ομάδες να κάνουν το ρεπό τους αφού κανένας δεν γνωρίζει ποιες θα συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό των 16 γιατί λέει υπάρχει ποινική ρήτρα από τη Nova,που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.Πλάκα κάνετε!!!!Ποιος υπέγραψε τέτοια ρήτρα αφού είτε αύριο αρχίσει το πρωτάθλημα,είτε σε δυο βδομάδες οι ίδιοι αγώνες δεν θα γίνουν;

Τις τρεις θέσεις στη Super League ούτε λίγο ούτε πολύ τις διεκδικούν 8 ομάδες!Ηρακλής,Ολυμπιακός Βόλου,Καβάλα,Αστέρας Τρίπολης,Λάρισα,Πανσεραϊκός,Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας!!!Τώρα με ποια λογική η Δόξα μπορεί να παίξει στη μεγάλη κατηγορία όταν στα play off δεν μπορούσε να συγκροτήσει ενδεκάδα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Η μεγάλη πλάκα ή μάλλον δυστυχία είναι για τον Αστέρα Τρίπολης,ο οποίος μέχρι το μεσημέρι κατείχε τη θέση του Ηρακλή και είχε ταξιδέψει στο Αγρίνιο για την αυριανή  πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.
Εκεί έμαθε για τη δικαίωση του Ηρακλή την αναβολή του αγώνα και κατά πάσα πιθανότητα τον υποβιβασμό του στη δεύτερη κατηγορία.Κι ας έκανε όλο το καλοκαίρι προετοιμασία και έξοδα για τη συμμετοχή του   στη  Super League.

Βέβαια όλη αυτή η ιστορία επιρεάζει και την Εθνική ομάδα,για την οποία πέρα βρέχει αλλά και τα σωματεία και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις ομάδες που μέχρι πριν λίγες ώρες είχαν υποβιβαστεί στη Δ' Εθνική κατηγορία.

Κλείστε το κύριοι το μαγαζί αφού δεν μπορείτε να το διοικήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom