Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Οι Έλληνες είναι κορόιδα και πολίτες Β' κατηγορίας με Υπουργική σφραγίδα

Πλέον είναι και επίσημο. Μας έχουν χεσμένους. Μας θεωρούν "δευτεράτζες" μέσα στη χώρα μας. Είμαστε κορόϊδα και πολίτες β' κατηγορίας εκεί που ζούμε και φορολογούμαστε. Είμαστε άβουλα, ηλίθια και υποκινούμενα ανθρωπάκια που έχουν φιλοσοφία τους τον ωχαδελφισμό, την προσωπική βόλεψη και την δειλία να μην χάσεις κάτι περισσότερο.
Και ξέρεις κάτι; Το έχουν καταλάβει. Το έχουν πάρει γραμμή ακόμα και ο πλέον μικρόνους εξ αυτών, και μαζί με τους τροϊκανούς το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Θες απόδειξη; 13% ΦΠΑ για τους αλλοδαπούς στις επισιτιστικές επιχειρήσεις τουρισμού, 23% για τους ημεδαπούς ιθαγενείς. Η επόμενη απόφαση θα είναι για φθηνό νερό της φωτιάς και καθρεπτάκια στους πρωτόγονους που ζουν εδώ στο Ellada. Δεν είναι πλάκα. Είναι
η απόφαση της πάνσοφης κυβέρνησης -προφανώς κατ'επιβουλή στα ευήκοα ώτα των "έτοιμων να δεχτούν τα πάντα" κυβερνώντων. Είναι η απόδειξη το πόσο γραμμένους μας έχουν και ποιό είναι το -ξεκάθαρο πια- 
σχέδιο τους για αφελληνισμό και την εξομοίωση των γηγενών με τους οικονομικούς μετανάστες.

Θες κι'άλλη απόδειξη; Δωρεάν περίθαλψη για τους πάσχοντες από AIDS παράνομους μετανάστες, ενώ ο νόμιμος Έλληνας φορολογούμενος χρειάζεται ελάχιστο αριθμό ενσήμων για την περίθαλψη. Χεσμένους κανονικά μας έχουν και που'σαι ακόμα. Το σχέδιο "Κίσσινγκερ" επιτέλους μπήκε σε εφαρμογή. Και μετά αφού παρέχουν δωρεάν περίθαλψη στους παράνομους μετανάστες, εξαγγέλουν εργόσημο για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής. Ρεκόρ Γκίνες (στο ειδικό τμήμα των αυτιστικών).

Και ξέρεις τι με στενοχωρεί και με λυπεί περισσότερο; Όχι...όχι τα προφανή. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ. Ναι περήφανε, παντογνώστη - ξερόλα, βολεψεματάκια και φωνακλά άνευ δράσης Έλληνα. Εσύ και Εγώ που καθόμαστε και τα υπομένουμε και που δεν ξέρω και εγω τι περιμένουμε πριν αντιδράσουμε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ και πριν στείλουμε μήνυμα που δεν θα επιδέχεται παρερμηνίας και που δεν θα "ξεφτύσει" μετά από 3-4 μέρες. ΚΑΘΟΛΙΚΟ.
Ε ναι. Αυτό με στενοχωρεί. Στο κάτω κάτω, αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Εσύ;

Loutraki One

4 σχόλια:

gitsanas είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!
Είμαστε κορόιδα, άβουλοι πολίτες, έχουμε σκύψει το κεφάλι σαν τα (συμπαθέστατα τετράποδα) γαϊδούρια και αυτοί έχουν πιάσει το καμτσίκι και βαράνε στο ψαχνό. Αφού μας δίνουν λίγο νεράκι και σανό είμαστε τρισευτυχισμένοι.
Πότε θα ξυπνήσουμε;;;
Γιατί καθόμαστε και τους κοιτάμε;;;

zeidoron dtsoukas είπε...

Θα ξυπνήσουμε ή θα την πατήσουμε σαν το γάιδαρο του Χότζα;
Θα θυμάσαι Γίτσα πως μόλις έμαθε να μην τρώει ψόφησε!!!!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΥΠΡΧΕΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ;

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο συγγραφέας του άρθρου.Προσωπικά όμως πιστεύω και το έχω γράψει πολλές φορές πως για να αλλάξει αυτός ο τόπος πρέπει όλοι να πάψουμε να είμαστε εαυτούληδες.Μόνο όταν ο καθένας στο χώρο του ,στη δουλειά του,στην οικογένειά του εφαρμόζει το δίκιο και την αξιοκρατία έχουμε ελπίδες να δούμε άσπρη μέρα.Οταν θα πάψουμε να κυνηγάμε τους πολιτικούς να μας βάλουν στο δημόσιο κι όταν δεν θα κλέβουμε ούτε ένα ευρό από την εφορία.Οταν σεβόμαστε τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους διπλανούς μας.Οταν πάψει εκτελεστική και νομοθετική εξουσία να απαρτίζονται από τα ίδια πρόσωπα!Ολα αυτά βέβαια χρειάζονται χρόνια για να γίνουν και απαιτείται παιδεία των πολιτών,γι' αυτό προσπαθούν να κρατάνε το λαό αμόρφωτο.Μπορεί να φαίνονται ουτοπικά αλλά σκέψου όλη την ανθρωπότητα να λειτουργεί με γνώμονα το δίκιο και την αξιοκρατία!

Read more: Go to TOP and Bottom