Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η Μάνια της Ελευθεροτυπίας αγόρασε το "κόκκινο" σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου της 17 Νοέμβρη

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας στο Καρφί του Σαββατοκύριακου το "κόκκινο" σπίτι του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στους Λειψούς αγοράστηκε από την εκδότρια της Ελευθεροτυπίας κυρία Μάνια Τεγοπούλου.
Ως γνωστόν ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έχει καταδικαστεί ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη και βρίσκεται στον Κορυδαλλό.

Το "κόκκινο" σπίτι στους Λειψούς είχε γίνει γνωστό πολύ πριν τη σύλληψη του Γιωτόπουλου από την διαμάχη του με το Δήμαρχο του νησιού Σπύρο Μπενέτο για το χρώμα του που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τους ειδικούς όρους δόμησης που είχε θέσει ο Δήμος.Στη δικαστική διαμάχη που ακολούθησε κέρδισε ο Δήμος με αποτέλεσμα η σύζυγος του Γιωτόπουλου να αναγκαστεί ν' αλλάξει το χρώμα του για να μην καταβάλει το πρόστιμο!

Να σημειώσουμε για την ιστορία πως στην Ελευθεροτυπία οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι!Σε ψήφισμα προχώρησαν οι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί) στην Ελευθεροτυπία κατά τη χθεσινή (25/8/2011) συνέλευση τους και έδωσαν περιθώριο στην διοίκηση της Ελευθεροτυπίας (Χ.Κ. Τεγόπουλος) μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου για την καταβολή των δεδουλευμένων, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και ενάμιση μήνα!!!

Πως λένε χρεοκοπούν οι επιχειρήσεις αλλά είναι πάμπλουτοι οι ιδιοκτήτες των;κάπως έτσι!


Κάντε μεγέθυνση και διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της "κόκκινης" αγοραπωλησίας ή δείτε το καλύτερα απ' ευθείας στο Καρφί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom