Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πάνος Καμμένος> "Υποβάλλω μήνυση στους Παπανδρέου για τα CDS!.."-Σιγή ιχθύος από τη Ν.Δ.


Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος μετά και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Αριστέας Μπουγάτσου στη σημερινή "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", για την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου σε εταιρία που διαχιρίζεται κεφάλαια (CDS) σε βάρος της Ελλάδας.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αποκάλυψε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά των Παπανδρέου και θα ζητήσει να την συνυπογράψουν κι όσοι Έλληνες πολίτες το επιθυμούν.

-"Αφιερώνω σε όσους με πολέμησαν το τραγούδι οι "Ιππεις της Πύλου" και καλώ τους Έλληνες να πάρουμε όλοι μαζί πίσω την Ελλάδα που μας έκλεψαν. Έχω 4 βαλίτσες με στοιχεία που αποδεικνύουν το βρώμικο στήσιμο με τα CDS!.."

Οι Ιππείς της Πύλου

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6799

Toυμπεκί από τον λαλίστατο Μιχελάκη για τον Αντρίκο και τα CDS! Tι συμβαίνει στην αμαρτωλή Συγγρού;

Γιατί ο λαλίστατος Μιχελάκης που μας ρυπαίνει με τις ανακοινώσεις του, δεν έχει βγάλει άχνα για την σημερινή αποκάλυψη της Αριστέας Μπουγάτσου σχετικά με την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου στα περίφημα CDS;
Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» παρουσίασε στοιχεία.
Τη ΝΔ-SATURN δεν την αφορά το θέμα η μήπως αισθάνεται ότι και η ίδια είναι μπλεγμένη στα σκατά, εξαιτίας κολλητού του Καραμανλή ο οποίος είναι συνέταιρος στη μπίζνα;
Μ αυτά τα χάλια θέλεις να γίνει πρωθυπουργός ρε Αντωνάκη;
Κρίμα που ο Καμμένος δεν κάνει ένα κόμμα να σας κλείσει τα σπίτια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom