Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί παρά το θετικό κλίμα που διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε με στελέχη της κυβέρνησης το απόγευμα στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ τόνισε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, επισημαίνοντας ότι θέλει γραπτές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του διαλόγου. Μάλιστα, κάλεσε τους αυτοκινητιστές της επαρχίας να επιστρέψουν αύριο στις θέσεις τους, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση χαλάρωσης των κινητοποιήσεων.

Βέβαια υπάρχουν και οι ακραίες φωνές ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ταξί που φέρονται αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί της αντιπαράθεσης στα άκρα, προαναγγέλλοντας "ανεξέλεγκτες καταστάσεις και αναρχία" σε περίπτωση που ο Γ. Ραγκούσης δεν πάρει πίσω τις προτάσεις του.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα κανονικά, αλλά θα είναι ηπιότερες, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία. Η πορεία των κινητοποιήσεων θα αποφασισθεί σε νέα συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων, αφού υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.
enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom