Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Δεν συναντήθηκαν
Η «φάση» μεταξύ  υπουργού Γ. Ραγκούση και  αγανακτισμένων της Πάρου
«Η πτήση έφτασε, αλλά ο υπουργός δεν ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας αξιωματούχος του αστυνομικού τμήματος Πάρου πλησίασε την παρέα των αγανακτισμένων και έδωσε τη συσκευή του τηλεφώνου του σε έναν από αυτούς. Στη γραμμή του κινητού τηλεφώνου ήταν ο υπουργός Γ. Ραγκούσης».

Συμπόσιο στο πουθενά και χιλιάδες ευρώ πεταμένα στο Μαράθι
«Οι ίδιοι κύκλοι λέγουν ότι οι καλλιτέχνες που μετέχουν «είναι η ίδια ομάδα που δουλεύει σε ανάλογα συμπόσια που γίνονται». Σύμφωνα με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες «το συμπόσιο είναι δημόσιες σχέσεις της προέδρου».

Η τουριστική επιτροπή ομολογεί την αποτυχία της
«Ο κ. Μ. Ισιγώνης είπε «το ότι οι 15 έμειναν 3 σημαίνει ότι η επιλογή των προσώπων που έγινε δεν ήταν η καλύτερη».

Αναμόρφωση προϋπολογισμού στο Λιμενικό Ταμείο
«Στη συνεδρίαση του το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του».

Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
«Και οι τρεις δήλωσαν ότι δεν δεσμεύονται πλέον από την αδράνεια της δημοτικής επιτροπής που συστήθηκε με κοινή συναίνεση με πρόεδρο τον δήμαρχο κ. Βλαχιογιάννη και δήλωσαν ότι εφεξής η κάθε παράταξη της μειοψηφίας θα δραστηριοποιηθεί για το θέμα με ξεχωριστές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις».

Ψίθυροι... της εξομολόγησης
«Τώρα, θα μου πεις το ότι άφησαν έξω από τη νέα κυβέρνηση τον γίγαντα Γ. Παπαμανώλη. Αυτό είναι λίγο; Και αυτά τα CNN και τα BBC ούτε μία κουβέντα δεν τόλμησαν να ψελλίσουν. Γι' αυτό σας λέω. Υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία κατά της Πάρου και των πολιτικών που την αντιπροσωπεύουν σε επίπεδο νομού».

Λιμενικού Ταμείου η ταλαιπωρία. Του Δ.Μ.Μ.
«Στο Λιμενικό Ταμείο κατά καιρούς έχουν δοθεί χιλιάδες ευρώ για πράγματα τα οποία δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τη τύχη τους. Θυμάμαι ότι σε κάποια συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου ακούστηκε για μία μελέτη χιλιάδων ευρώ που είχε γίνει για την Αντίπαρο και κανείς δεν γνώριζε που βρισκόταν αυτή. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Αντιπάρου κ. Ν. Μαριάνος την είχε ζητήσει, αλλά δεν ξέρω αν μέχρι σήμερα βρέθηκε, για να της γίνει μία ανάγνωση».

Αφορμές για σκόρπια πράγματα. Του Μ. Παπαδάκη
«Το σύστημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων χρειάζεται άμεσα ανατροπή ή ανανέωση».

Η συνέλευση της ΕΠΣΚ
«Ο ΑΟΠ υποστήριξε ότι όταν μετείχε σε όμιλο πριν 2 χρόνια που υπήρχε αυτός ο τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος είχε 7 αγώνες εκτός έδρας και άλλους 5 αγώνες εκτός έδρας στα μπαράζ ανόδου. Πολύ περισσότερους δηλαδή απ' ότι φέτος. Επίσης, οι αγώνες μπαράζ έγιναν σε εποχή (Άνοιξη) που οι τιμές σε εστιατόρια και ξενοδοχεία ανεβαίνουν λόγω τουριστικής σεζόν».

6ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά και τα φάουλ των μεγάλων
 «Συγκεκριμένα δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα παίκτης της ομάδας μας δέχθηκε κλωτσιά στον λαιμό (!) μέσα στη μικρή περιοχή και ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» (ανάξιο σχολιασμού). Ο παίκτης μας παρέμεινε πεσμένος στην περιοχή και οι συμπαίκτες του φώναζαν να βγει η μπάλα έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom