Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τραυματίστηκαν σοβαρά χτες από τα ΜΑΤ η δημοτική σύμβουλος Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη και ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιώργος Χαρίσης



Σοβαρά τραυματισμένη έφυγε από το μπλόκο του Ευαγγελισμού η δημοτική σύμβουλος της παράταξης κίνημα στην πόλη του Ζώγραφου Ράνια Νεναδάκη. Κάποιο κοπρόσκυλο των ΜΑΤ της κατάφερε 4 γκλοπιές στο κεφάλι!!

Στο νοσοκομείο διέγνωσαν 4 αιματόματα και την κράτησαν αρκετή ώρα. Ευτυχώς η α αξονική τομογραφία δεν δείχνει κάτι ανησυχητικό. Το επόμενο 24ωρο όμως είναι κρίσιμο. Ελπίζουμε σύντομα να την ξαναδούμε στους κοινωνικούς αγώνες και οι ένοχοι να πληρώσουν. Είτε είναι άμεσοι, είτε έμμεσοι υπεύθυνοι.
Η Ράνια Νεναδάκη συμμετείχε μαζί με την ανοικτή συνέλευση κατοίκων Ζωγράφου, συνελεύσεις από τη Βόρεια και Βορειονατολική Αττική και την ΠΟΕ – ΟΤΑ στο δύσκολο μπλόκο του Χίλτον.
 Σε αυτό τραυματίστηκε σοβαρά και ο Β’ αντι- πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργος Χαρίσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των όσων τραυματίστηκαν είναι πάνω από 40-45 χρονών.
Φωτογραφίες από το σημείο βρήκαμε στο blog της ομάδας multimedia του Συντάγματος εδώεδώ,εδώ, και εδώ.
Υγ: Αναγνώστες μας, μας ειδοποίησαν ότι γνωστά σκουλήκια που λυμαίνονται την ανωνυμία του internet γράφουν διάφορα για εμάς και την Ράνια την Νενεδάκη. Δεν έχουμε διαβάσει τι γράφουν και δε θα διαβάσουμε. Το ίδιο προτείνουμε και σε αυτούς.
Για να δείτε τα βίντεο 
http://zografoubloging.wordpress.com/

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Η χθεσινή μου οργή, Δημήτρη, μετατράπηκε σε μία μελαγχολία σήμερα.
Δεν μπορούσα να πιστέψω (όχι ότι δεν έχουν επαναληφθεί) οτι όλη αυτή η βία ξεσπούσε πάνω σε φιλήσυχους ανθρώπους.
Μαύρη μέρα η χθεσινή...
Εύχομαι απόψε να μην επαναληφθούν τα ίδια...

Τις καλησπέρες μου...

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς Γίτσα δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι!Την ίδια μελαγχολία έχουν σήμερα όλοι όσους συνάντησα από το πρωί.Αυτό σημαίνει πως η εξουσία εφάρμοσε ψυχολογία των μαζών και πέτυχε με τις άγριες εικόνες των επεισοδίων που έστησε να περάσει το φόβο στον κόσμο για την ίδια του τη ζωή.Πιστεύουν πως έτσι θα μας αποτρέψουν από το να κατεβαίνουμε στις πλατείες και κλειστούμε στο καβούκι μας να κλαίμε τη μοίρα μας.
Ψυχραιμία και ψηλά το κεφάλι!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom