Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ρήμαξαν τα πάντα στο διάβα τους οι κουκουλοφόροι!Οι Αγανακτισμένοι ξανά στην πλατεία

Ένα απέραντο χάος άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι, που έσπασαν βιτρίνες, έκαιγαν τα πάντα και ρήμαζαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ξενοδοχεία και καταστήματα κατεστραμμένα, πεζοδρόμια σπασμένα για να πετούν μάρμαρα και πέτρες οι κουκουλοφόροι, βιτρίνες σπασμένες και ένα σκηνικό πολέμου σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από το Σύνταγμα.


Μετά από εκτεταμμένη επιχείρηση της αστυνομίας, τα ΜΑΤ κατάφεραν σχεδόν να αδειάσουν την λεωφόρο Αμαλίας και την πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να απομακρύνουν τους κουκουλοφόρους και εν συνεχεία αποτραβήχτηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Με την υποχώρηση των ΜΑΤ οι Αγανακτισμένοι που διαμαρτύρονται για την εκτεταμμένη χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ, επέστρεψαν στην πλατεία Συντάγματος και ανακατέλαβαν και τη λεωφόρο Αμαλίας, που μοιάζει πλέον με βομβαρδισμένο τοπίο. 



Το φωτορεπορτάζ του ΝewsIt είναι ενδεικτικό των καταστροφών
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αχ Δημήτρη μου ! Αυτή την απώλεια ελέγχου φοβάμαι κάθε φορά που βγάζει ο λαός στον δρόμο την δίκαιη αγανάκτησή του.
Να που δεν μπορούν να ελεγχθούν οι τρομοκράτες, οι προβοκάτορες, οι αναρχικοί, αυτοί οι « γνωστοί τους άγνωστοι» τέλος πάντων που έχουν πια γελοιοποιήσει το κράτος και ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας . Κανέναν πολίτη όμως πλέον δεν πείθουν για την ανωνυμία τους. Κι αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για το λαϊκό αίσθημα. Και καταλαβαινόμαστε τι εννοούμε.
Ο Θεός μαζί μας.
Έχω τελείως απογοητευτεί.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ακριβώς Λυγερή μου κανέναν δεν πείθουν πλέον!Μετά από 37 χρόνια ακόμα και τα μικρά παιδιά αντιλαμβάνονται τα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών.Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία αλλά ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και δεν κατάφεραν να τον διώξουν από την πλατεία.Τα μεγάλα κεφάλια μέσα στη Βουλή μπορείς να μου πεις πως ανέχονται αυτή την κατάσταση απ'έξω;Τι να κάνει κι ο Θεός,μπορεί να τα βάλει με το κεφάλαιο;Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom