Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Νέα βόμβα Πάγκαλου:"Μεσοπρόθεσμο ή τανκς"


Ο κατά το ήμισυ με τον κύριο Βενιζέλο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και γνωστός "μπουρλοτιέρης"  Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε με "βόμβα" που ο ίδιος προχτές περιγελούσε στη Βουλή.Κορόιδευε το "Καραμανλής ή τανκς" του Μίκη Θεοδωράκη και τώρα μιλάει ο ίδιος για τανκς που θα κατέβουν αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο!


Ετσι όμως όπως είναι γραμμένη η είδηση στα Ελληνικά sites δεν διευκρινίζεται αν τα τανκς θα κατέβουν για να προφυλάξουν τις τράπεζες από το λαό ή το λαό από τις τράπεζες;
Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος ο Στρατός είναι  για να φυλάει τα σύνορα της χώρας από τους εχθρούς κι όχι τους τραπεζίτες!


"Τεράστια βλακεία" χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση εγκατάλειψης του ευρώ και επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo. "Η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυστούν από τρομαγμένους πολίτες που θα προσπαθούν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία", πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. "Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο. Κι αυτό επίσης θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωπαϊκή Ενωση", πρόσθεσε. 


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τον εφαρμοστικό νόμο και τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών εταιρειών. Όπως λέει στα πεδία αυτά ενδεχομένως και να υπάρξουν προβλήματα, καθώς θεωρεί πιθανό βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν "κατά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom