Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν στον Πρωθυπουργό οι αγανακτισμένοι πολίτες των Καλαβρύτων


Στα Καλάβρυτα θα αποδράσει σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συντροφιά με τον Καναδό ομόλογό του Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να μεταβεί στη μαρτυρική πόλη για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.
Μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα οργάνωσαν και έλληνες Indignados. «Πάμε Καλάβρυτα», γράφουν στην ανοιχτή πρόσκληση, που έχουν αναρτήσει στο facebook, προφανώς για να …συστηθούν και να …γνωριστούν με τον σιδηρόφραχτο πρωθυπουργό, καθώς τα μέτρα ασφάλειας θα είναι δρακόντεια.
Επίσης, οι «αγανακτισμένοι πολίτες» των Καλαβρύτων καλούν τους κατοίκους της πόλης και όχι μόνο σε ειρηνική διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία. «Δεν είμαστε πράσινοι, κόκκινοι ή μπλε, είμαστε αγανακτισμένοι Καλαβρυτινοί πολίτες, που συναντιόμαστε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου 2011 στην πλατεία των Καλαβρύτων για να ενωθούμε, να διαμαρτυρηθούμε να αντισταθούμε και να φωνάξουμε: Πρώτα ο Ανθρωπος».

Το ελικόπτερο, που θα χρησιμοποιήσει για τη μετακίνησή του ο Γιώργος Παπανδρέου, αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για νέα ευρηματικά και …χαριτωμένα συνθήματα, πέραν του κλασικού…
Στα Καλάβρυτα θα μεταβεί και κυβερνητικό κλιμάκιο για την καθιερωμένη σύσκεψη με τους φορείς, κατά τα πρότυπα του Ναυπλίου και της Σύρου.
Υ.Γ. Παιδιά, μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε στον πρωθυπουργό και εκείνη τη μικρή εκκρεμότητα με τους ευγενείς προγόνους της Μέρκελ. Τα 162 ψωροδισεκατομμύρια, πλην των τόκων, που μας έχουν φεσώσει!
από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom