Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα παρατράγουδα στο Βόλο


"Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος" λέει ο ποιητής!Μόνο που δεν μιλούσε για τον κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου,ούτε είχε υπ' όψη του όσα έγιναν σήμερα στο Βόλο.

Μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός εκτός από το γλέντι των γηπεδούχων για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα πλέι οφ, εκτυλίχθηκαν και απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου που πριν τελειώσει το ματς έκανε βόλτες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, είχε διάλογο σε ήρεμο κλίμα με τον Σισέ αλλά στη συνέχεια ξέφυγε.

Μπαίνοντας στα αποδυτήρια μαινόμενος και ενώ τον κρατούσαν τέσσερις, απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είπε: Φλώροι, ε φλώροι, υπάλληλοι. Λαμόγια σας γαμ... Σας γαμ... πουστ...

Ο Γόντικας που ήταν στο βάθος τον πλησίασε του είπε: Εμάς φώναζες υπαλλήλους και φλώρους;

Ο Μπέος απάντησε σε έντονο ύφος: Ναι εσάς και θα σας ξαναπετύχω στα πλέι οφ και θα σας ξαναγαμ...

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γόντικας απάντησε δημοσίως στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου:
“Αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο είναι γεγονότα μιας άλλης εποχής όπως και σε μια άλλη εποχή ανήκουν και οι παράγοντες που λειτουργούν έτσι και καλό είναι να πάνε σπίτι τους. Οι υπάλληλοι τουλάχιστον έχουν ήθος, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Σήμερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έζησε άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου. Ενορχηστρωτής του τελευταίου αυτού επεισοδίου - ποιος άλλος; - ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Superleague στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κ. Αχιλλέας Μπέος. Το «βαριετέ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε απ’ όλα: Ball boys που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν από τις θέσεις τους ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, μπάλες που χάνονταν και άλλες που, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν, προσγειώνονταν στον αγωνιστικό χώρο εν είδει βροχής (για να ταιριάζουν προφανώς με τις καιρικές συνθήκες), όλα υπό τον απαράμιλλο συντονισμό του πληθωρικού οικοδεσπότη.

Ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να κρατήσει την τελευταία πράξη του έργου για τον εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα αποδυτήρια και εξαντλώντας το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας, το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον επιβράβευσαν για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντάς τον να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ. Να τον χαίρονται και εις ανώτερα!

ΥΓ. Οι υπάλληλοι μια ομάδα αγάπησαν και μια ομάδα υπηρέτησαν στη ζωή τους. Εν αντιθέσει με κάποιους «ιδιοκτήτες» που αλλάζουν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom