Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Πάγκαλε κοπρίτη, μας έκλεισες το σπίτι»!φώτο και βίντεο από τη συγκέντρωση έξω από το γραφείο του αντιπροέδρου


Το Κίνημα Πολιτών που συγκεντρώνεται έξω από τα σπίτια ή τα γραφεία πολιτικών πρόσωπων έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το πολιτικό γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Στη συμβολή Κριεζώτου και Ακαδημίας όμως, τους διαμαρτυρόμενους  πολίτες περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες και τους απώθησαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κρατούν τον κόσμο μακριά από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κρατούν τον κόσμο μακριά από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης



Αυτό, βέβαια, δεν πτόησε τους συγκεντρωμένους. Που φώναζαν «Πάγκαλε κοπρίτη μας έκλεισες το σπίτι» και «Δεν τα φάγαμε μαζί», ενθυμούμενοι μερικές από τις πιο «χτυπητές»... άτακτες του αντιπροέδρου το τελευταίο διάστημα.
Χωρίς σχόλια...
Χωρίς σχόλια...Θυμήθηκαν επίσης και την εμπλοκή του στην υπόθεση των Ιμίων.http://www.newsit.gr


Aλλα δύο βίντεο από http://www.peramatozoa.info

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αγαπητέ μου Δημήτρη.
Κάθε μέρα που μπαίνω στη σελίδα σου ,έρχομαι για να μείνω….Περιηγούμε όλες τις πολυάριθμες αναρτήσεις σου που η μια διαδέχεται την άλλη με ταχύτητα .
Είναι τόσο ενδιαφέρουσες,οι περισσότερες απ’ αυτές που αξίζει τον κόπο κανείς να τις μελετά με προσοχή.
Με προβλημάτισε ιδιαίτερα όμως η «Κάτι συμβαίνει στο παρασκήνιο με Παπανδρέου, Soros και Goldman Sachs»
Δεν είμαι σε θέση να φανταστώ και να ζυγίσω τα υπέρ ή τα κατά αποτελέσματα μιας τέτοιας επικοινωνίας. Τα πράγματα οπωσδήποτε είναι πολύ σοβαρά και οι επιλογές από Ελληνικής πλευράς ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Εμένα η μόνη απλοϊκή μου ελπίδα είναι μια οικονομική καταστροφή της Ελλάδος να βλάπτει σοβαρά την Υγεία αυτών που κρατούν την μπαγκέτα και διευθύνουν την τρομακτικά εφιαλτική αυτή φάση της ιστορίας του Ελληνικού κράτους. Τότε νομίζω ίσως την γλυτώσουμε και πέσουμε στα..μαλακά.
Τώρα όλα όσα γίνονται έξω από τα σπίτια Υπουργών και τέως Προθυπουργών μπορεί να μην είναι ανήθικα Δημοκρατικά, τα βρίσκω μάλιστα ακίνδυνα όταν δεν ξεπερνούν το μέτρο της ευπρέπειας . Π.χ. θεωρώ ότι μια μεγαλειώδης καθιστική σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από τα σπίτια Υπουργών ή βουλευτών ακόμη κι έξω από τα καταλύματα των εκπροσώπων της Τρόϊκας θα είχε πολλά περισσότερα μηνύματα να στείλει εντός και εκτός από την οργή του λαού που είναι τουλάχιστον άδικο να εξαντλείται σε ύβρεις και συνθήματα του πεζοδρομίου ….
Άποψή μου και δεν είναι πανάκεια φυσικά.
Την απειόριστη εκτίμησή μου με την καλησπέρα μου

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου καλησπέρα!
Χαρά και τιμή μου που βρίσκεις ενδιαφέροντα αυτά που και 'γω ψαρεύω από το διαδίκτυο ως τέτοια.Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα θέματα που χρήζουν προσοχής αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον να μπουν όλα.Τα 'χουμε πει πολλές φορές πως κάποιοι μαγειρεύουν πριν από μας για μας χωρίς να μας ρωτάνε,απλά τα παρουσιάζουν ως μονόδρομο!
Ειλικρινά δεν ξέρω αν υπάρχει διέξοδος εδώ που έχουμε φτάσει.Αυτός που εύχεσαι για την οικονομική καταστροφή σίγουρα ισχύει αλλά συνήθως αυτή που έχουν το μαχαίρι τρώνε πεπόνι!Οσο για τις διαμαρτυρίες προσωπικά δεν μ' ενοχλούν καθόλου όσο άξεστες και υβριστικές κι αν είναι για τον απλούστατο λόγο πως δεν υπάρχει άλλη τιμωρία για τους υπεύθυνους της κατάντιας μας.Βλέπεις ακόμα και σήμερα σκέφτονται αν θα κάνουν καινούργια εξεταστική για τα υποβρύχια του Ακη,αντί να τον έχουν μπουζουριάσει και να του έχουν κατασχέσει ό,τι έχει και δεν έχει.
Να είσαι γερή και δυνατή,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom