Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

"Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει"!τα στελέχη του MEGA όμως κοστολόγησαν τη δική τους στο 1 εκατομμύριο έκαστος συν τους τόκους!!!

Η αγωγή της κυρίας Τρέμη
Η αγωγή του κυρίου Καψή
Η αγωγή του Ιωάννη του Βαπτιστή

Αυτές είναι οι πανομοιότυπες (ακόμα και στη διεύθυνση κατοικίας) αγωγές με τις οποίες τα στελέχη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA,Ολγα Τρέμη,Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης,Μανώλης Καψής και Παύλος Τσίμας, ζητάνε από το blog fimotro και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος συν τους νόμιμους τόκους για το γνωστό θέμα της ψηφοφορίας!
Τόσο κοστολόγησαν την "προσωπικότητά τους και δη την τιμή και την υπόληψή τους"!!!απειλούν δε επιπλέον και με προσωποκράτηση ενός έτους και χρηματική ποινή 3000 ευρώ για κάθε μελλοντική παράβαση της απόφασης που θα εκδοθεί.
Οι προσβεβλημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι όχι μόνον ταυτοποιούν το blog με συγκεκριμένο δημοσιογράφο χωρίς αυτό να προκύπτει από πουθενά αλλά προδικάζουν και την καταδίκη του.
Εμείς ξέρουμε δυό πράγματα:
α)Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει!
β)Ο σεβασμός εμπνέεται δεν επιβάλλεται! 
κι αν βρε αδερφέ νιώθεις ότι αδικείσαι υποβάλλεις μήνυση δεν κάνεις αγωγές,γιατί τότε δείχνεις ότι σ' ενδιαφέρει να εξοντώσεις τον "αντίπαλο" και να τα κονομήσεις ταυτόχρονα!
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή ξέρουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν 4 εκ αποκλειστικός σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν τα  blogs.
Αλήθεια πως αποτιμήθηκε στο 1 εκ. η τιμή τους κι όχι στα 2 στα 3 ή συμβολικά στα 100 ευρώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom