Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ελευθερία ή θάνατος;επιμήκυνση...


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου, το… επετειακό «ΠΟΝΤΙΚΙ» με ένα πρωτοσέλιδο που… τα λέει όλα και μας συνδέει με το ηρωικό παρελθόν μας και το αβέβαιο μέλλον μας…

ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο υπουργείο Οικονομικών. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αναζητά την… Ιθάκη του, αλλά απ΄ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να τη γλιτώσει ούτε από τους Κύκλωπες ούτε από τους Λαιστρυγόνες… Είναι φαίνεται η «αυγή της Οδύσσειας» του (Σελ. 4,10-11)

ΕΥΡΩΣΥΝΟΔΟΣ: Ξεκινά σήμερα η σύνοδος κορυφής και ο πρωθυπουργός σπεύδει στη Μέρκελ με δώρα (πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων) αλλά αυτή το παίζει δύσκολη και ζητάει όλο και κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα το ΔΝΤ, με έκθεσή του, προειδοποιεί ότι το ξεπούλημα πάει… άπατο. (Σελ. 5, 16-17)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Τα μεγάλα κοράκια των αγορών γυροφέρνουν το πτώμα της ελληνικής οικονομίας και κάποιοι μάστορες της τραπεζικής κερδοσκοπίας, όπως η Morgan Stanley, έχουν βάλει στο μάτι ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα. (Σελ. 15)

ΛΙΒΥΗ: Πίσω από τη σκόνη των βομβαρδισμών εξελίσσεται η άγρια σύγκρουση συμφερόντων για τον ενεργειακό πλούτο της χώρας. Διαβάστε πώς τα καρτέλ εκτός από τον Καντάφι προσπαθούν να εξοντώσουν και τα κινεζικά συμφέροντα. (Σελ. 18-19)

ΜΠΑΧΑΛΟ!: Το «κίνημα» της φάπας ή του γιαουρτιού φαίνεται πως προκαλεί έντονη συζήτηση και συρράξεις μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Η εξήγηση ωστόσο μπορεί να είναι απλή: Κάποιοι ίσως το χρειάζονται το γιαούρτι τους… (Σελ.22-23)

2 σχόλια:

ASXETOS είπε...

AAA!!!!
RE KARAISKAKH TI 8A ELEGES GIA MAS TOYS SYNXRONOYS ELLHNES EN SXESH ME TOYS AGONES SOY????????????????

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ασχετε πολύ φοβάμαι πως θα χρησιμοποιούσε τα ίδια λόγια που είπε και στους Τούρκους,οπότε άστο!
Να είσαι καλά,καλό Σαββατοκύριακο!

Read more: Go to TOP and Bottom