Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Γενική απεργία και γενική εξέγερση;


Αδέρφια μου Ελληνες

Εκφράζω απλά μια ευχή. Ας αποτελέσει η σημερινή μεγάλη απεργία την έναρξη του αγώνα ανατροπής του ανθελληνικού και προδοτικού καθεστώτος που μας οδήγησε κατόπιν εντολής στα νύχια της τρόικας. Στα νύχια τοκογλύφων που θέλουν να αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας. Το ψωμί των παιδιών μας.

Τα εντολοδόχα ανδρείκελα που μας κυβερνούν για 1,5 χρόνο καταστρέφοντας κάθε αξία και ιδανικό των Ελλήνων, ας έφθασε η ώρα να μας αφήσουν να ορίσουμε τις τύχες της πατρίδας μας. Καθημερινά μας ληστεύουν απροκάλυπτα και μας καλούν ταυτόχρονα σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και κυνισμού, να συμμετάσχουμε στην "σωτηρία της Ελλάδας".....

Κατακρεουργημένοι οι μισθοί στους δημοσίους υπαλλήλους, ανύπαρκτα τα εργασιακά δικαιώματα των ιδιωτικών υπαλλήλων, οι τιμές των προϊόντων σε άνοδο, εισητήρια και διόδια σε εξωφρενικές αυξήσεις, ο στρατός μας σε κατάρρευση, οι δημόσιες υπηρεσίες σε χάος, η δημόσια υγεία σε κρίση, η παιδεία μας αφελληνίζεται και αποχριστιανίζεται, τα σχολεία κλείνουν με οικονομικά κριτήρια χωρίς κανείς να ασχολείται με τα ελληνόπουλα τις επαρχίας, τα καταστήματα βάζουν λουκέτα κατά χιλιάδες, οι νέοι μας κι όχι μόνο, μένουν άνεργοι, πρεσβείες και προξενεία κλείνουν και η πατρίδα μας εξευτελίζεται στον διεθνή χώρο.

Συνεχείς επιθέσεις δέχεται η ένδοξη ελληνική μας ιστορία. Θέλουν όχι μόνο να είμαστε κακόμοιροι οικονομικώς αλλά να αισθανόμαστε τιποτένιοι γι αυτό και προσπαθούν να μειώσουν την ένδοξη παρουσία των Ελλήνων στην παγκόσμια ιστορία.

Προδίδουν την Θράκη μας και την ξεπουλάνε στους Τούρκους. Αφήνουν τους Βορειοηπειρώτες στα νύχια των Αλβανών μαφιόζων. Επιτρέπουν στους γυφτοσκοπιανούς να απειλούν και να χλευάζουν την Ελλάδα. Κυνηγούν τους απογόνους των πεσόντων μας. Φέρνουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μας αλλοιώσουν πληθυσμιακά!!!

Μας υβρίζουν. Κοπρίτες, τζαμπατζήδες, αλήτες, παράνομους. Ο Υπ. Οικονομικών μας απειλεί με φυλακίσεις αν δεν πληρώσουμε τον "τρελλό" ΦΠΑ!!!! Ο Υπ. Μεταφορών μας απειλεί με αυτόφωρα αν δεν πληρώσουμε τα υπέρογκα διόδια και εισιτήρια!!!

Και μέσα στον γενικό χαμό βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν κάθε νεοταξική εντολή για Κάρτα του Πολίτη, φοροκάρτα, κάρτα του μαθητή κλπ... ώστε να μας φακελώσουν μια και καλή στο παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα.

Ολα αυτά με πρόσχημα μια οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι ίδιοι, οι προδότες πολιτικοί με τους φίλους τους, πλούσιους και τραπεζίτες... που μόνο σκοπό έχουν να αρπάξουν και τον τελευταίο ιδρώτα του εργαζομένου και να εξαγοράσουν "αντί πινακίου φακής" κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της πατρίδας μας....

Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Γιατί μας μισούν; Από πού ήρθαν; Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Μήπως έφθασε πλέον η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα;
Η μήπως θα πρέπει να πέσει ακόμα χειρότερη πείνα....
Μήπως όταν ακούσουμε από τα χείλη των παιδιών μας "Πεινώ";
Πότε θα ξυπνήσουμε; Μήπως όταν πλέον θα περνάει το κάρο του δήμου να κουβαλάει τα θύματα της πείνας της νέας επώδυνης κατοχής;

Χίλιες φορές αδέρφια να βλέπαμε στην Ακρόπολη και στον Λευκό Πύργο να κυματίζει μια άλλη σημαία παρά αυτό το κατάντημα. Γιατί θα γνωρίζαμε τον εχθρό και το τι πρέπει να κάνουμε για να ελευθερωθούμε. Τώρα όμως;

Κάποιοι από μας είναι τόσο τυφλοί. Τόσο δειλοί. Με νεκρωμένα εθνικά και κοινωνικά αισθήματα που ψηφίζουν ότι κι αν γίνει τα καθάρματα που καταστρέφουν την χώρα.
Είναι οι σύγχρονοι δοσιλόγοι της νέας κατοχής.
Μην αυταπατάσθε με τον "νέο πατριωτισμό" που ευαγγελίζεται ο αγνώστου εθνικότητος πολυπολιτισμικός πρωθυπουργός. Και οι Γερμανοί έλεγαν στην κατοχή πατριώτες όσους πρόδιδαν τους αντιστασιακούς... Ομως ο ελληνικός λαός γνώριζε....

Αδέρφια ήρθε η ώρα οι πατριώτες να ξεσηκωθούμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.

Σήμερα μας δίνεται μια ευκαιρία για ένα βροντερό ΟΧΙ που θα συνταράξει το καθεστώς και θα σημάνει την είσοδο της Ευρώπης στην λαίλαπα που άρχισε στην γειτονιά μας στην άλλη όχθη της Μεσογείου με μπροστάρηδες για μια ακόμα φορά τους Ελληνες.

Καλή Λευτεριά
ΘΑΝΟΣ
http://koukfamily.blogspot.com/2011/02/blog-post_9817.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom