Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.


ΑΝΑΛΥΣΗ από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ
Το βίντεο μου το έστειλε χθες βράδυ, το δυνατό ιστολόγιο “taxalia” και τα ευχαριστώ. Μέσα στις άλλες ασχολίες μου, πριν το ανεβάσω, έκανα αυτό που μου αρέσει: Ανέλυσα τις εικόνες του βίντεο σαν “πληροφορία” και σας δίνω τις διαπιστώσεις μου, με οσμή προβοκάτσιας.
ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: — ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ “ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ”!!!!
Μέσα από τις σκιές των δένδρων της πλατείας ξεπετάγονται 3 τύποι (1-2-4) με πολιτικά (θυμηθείτε μετά από 15 δευτερόλεπτα το σημείο εκκίνησής τους), ενώ ταυτόχρονα, άλλοι (3-5) τύποι επίσης με πολιτικά, ορμάνε από την ίδια πλευρά λίγο δεξιότερα και πηγαίνουν πίσω από το μαρμάρινο κατασκεύασμα. Οι πρώτοι περίεργοι τύποι έριξαν κάτω τις δύο ένστολες μαύρες χήρες των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ κάποιοι άλλοι με πολιτικά, μπροστά και μέσα από τα δένδρα, παρακολουθούν αγέρωχοι, σε όλη τη διάρκεια του επεισόδιου τα τεκτενόμενα και δεν τους ενοχλεί κανένας ένστολος!!!!!
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες για μεγέθυνση και ΔΕΙΤΕ το περίεργο βίντεο:

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 8” – 10”: Αυτοί με τα πολιτικά(5α) που βγήκαν μέσα από τα δέντρα και ρίχνουν κάτω τις ένστολες μαύρες χήρες των ειδικών δυνάμεων καταστολής της ασφάλειας, ρίχνουν στα γρήγορα κάποιες ασήμαντες ψιλές και εξαφανίζονται (6)σε κλάσματα του 10″ δευτερολέπτου, ενώ οι άλλοι με τα πολιτικά, όπως είπαμε, είναι πίσω και μπροστά από τη μαρμαροκολώνα, σε πολύ μικρή απόσταση από τους πεσμένους μπάτσους των ειδικών δυνάμεων με το μηχανάκι.
ΕΙΚΟΝΕΣ 7 και 8 (11”-12”): Η μολότοφ ρίχτηκε από μικρή απόσταση, από το σημείο μπροστά από τη διακοσμητική μαρμαροκολώνα (που όπως είπαμε είχαν πάει τα άτομα με πολιτικά, από απέναντι και δεξιά). Η μολότοφ πετυχαίνει τον μπάτσο στο κράνος και τον λούζει, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει (12” δευτερόλεπτο).
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (9-10) στα 16” και 17”: Ενώ η μια μαύρη ένστολη χήρα έχει λαμπαδιάσει και τρέχει πανικόβλητη με τη …συντρόφισσά της, προς τα που???? Προς το μέρος της πλατείας, από το οποίο είχαν ξεπηδήσει, οι συνολικά 7-8 με πολιτικά που τους επιτέθηκαν!!!!! ΝΑΙ!!!!!…..
ΕΙΚΟΝΕΣ 11 και 12 (18” και 19” του βίντεο: ……εκεί λοιπόν που κατέφυγε ο κατακαμμένος ένστολος, δηλαδή σε απόσταση 5-7 μέτρων, υπάρχουν ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΕΣ(!!!!!)  μπόλικες ένστολες-ένοπλες μαύρες χήρες με τις δολοφονικές εντούρο (ΔΕΙΤΕ και ολόκληρη την αφίσσα, η οποία υπάρχει κατά το μισό της σε ολόκληρο το βίντεο!!!!)
ΕΙΚΟΝΕΣ 13 (25” και 26” του βίντεο):Ενώ και η εντούρο καίγεται πλέον στην ησυχία της, και ενώ το σύμπαν της πλατείας έχει γεμίσει από ένστολους και μη μπάτσους όλων των αποχρώσεων, νάσου και 3 μέλη Παρακρατικών Κυβερνητικών ψευδοΠΑΣΟΚικών Οργανώσεων με πλήρεις εξοπλισμούς, ασύρματους, σακίδιους, σάκους…. να ανταλλάσουν απόψεις, αλλά και να φαίνονται ότι τα έχουν χαμένα…. Πολύ μπλου-τζιν και πολύ φόρμα κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια παρέα με τις μαύρες χήρες….
ΕΙΚΟΝΕΣ 14  (28” και 29” του βίντεο): Έεεεπ... Σαν να παραγνωρίζονται μεταξύ τους… Μάλλον στην ίδια τοπική θα είναι γραμμένοι και χαζογελάνε (…σύντροφε… πόσες μολότοφ χωράει ο σάκος σου???), σαν να ρωτάει ο καραφλός που κάτι μου θυμίζει… Ρε σεις, ο τρίτος τι σκατά κρατά στο χέρι????

Θα συμπληρώσω τις παρατηρήσεις μου, μόλις ξεκουραστώ – Μερικές μέρες είναι πολύ γεμάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΣΤΟ 30”Όρκο δεν παίρνω, αλλά νομίζω ότι κρατάει όπλο… Αξεσουάρ για το φθαρμένο του μπλου-τζιν θα είναι….. 30 δευτερόλεπτα…. όσο κρατάνε 3 ανάσες….
ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Μπόλικη μπεζίνα, μπαρούτι, φωτιά, μαύρες χήρες, εντούρο, προβοκάτορες…. ασφάλεια και χάος… Και σου γράφουν οι πρασινομαυροφασίστες σαν τον Παπουτσή, στο Ελληνικής έκδοσης βιογραφικό, ότι πολέμησε και τη χούντα, αυτός που ήταν νιάνιαρο και διορίσθηκε μετά τη χούντα στην ΕΦΕΕ για να τη διαλύσει οριστικά και τα κατάφερε. Αυτός ο τραμπούκος, πρώην τσουτσέκι του Λαλιώτη, είναι πλέον ο κατασκευαστής και σκηνοθέτης κάθε προβοκάτσιας κατά του Ελληνικού λαού, κατ’ εντολή των κατοχικών δυνάμεων της τρόϊκας των Εβραίων Τραπεζιτών που κινούν τα νήματα του διεθνούς Σιωνισμού-Νεοναζισμού.

3 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Χμμμμμμμμμμ
Δεν καταλαβα και πολλα, αλλα κι αυτα τα λίγα εστω ειναι ακρως ενδιαφεροντα...

zeidoron dtsoukas είπε...

Nαι τώρα εγώ σε πίστεψα!δεν κατάλαβες τίποτα ή σχεδόν τίποτα!!!!
Καλημέρα Ρίκη μου.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δεν καταλαβα και ειπα....στειλε λεπτομερειες σε π.μ.

Read more: Go to TOP and Bottom